Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίντα Έβανς από τη «Δυναστεία»

Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίντα Έβανς από τη «Δυναστεία»

Εντυπωσιακή στα 80 της

linda-423
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Λίντα Έβανς, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «The Big Valley» και «Δυναστεία», διανύει πλέον την ένατη δεκαετία της ζωής.

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1942 στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο τη δεκαετία του 1960. Η Έβανς συνέχισε να εμφανίζεται σε πολυάριθμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, κερδίζοντας την αναγνώριση των κριτικών και μια πιστή βάση θαυμαστών.

Ο ρόλος που έκανε την επανάσταση στην Έβανς ήρθε το 1965, όταν πήρε τον ρόλο της Όντρα Μπάρκλεϊ στην τηλεοπτική σειρά γουέστερν «The Big Valley». Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, διήρκεσε τέσσερις σεζόν και χάρισε στην Έβανς ευρεία αναγνώριση. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε διάφορες ταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, όπως το «The Klansman» και το «Avalanche».

Ωστόσο, ήταν ο ρόλος της ως Krystle Carrington στην επιτυχημένη σαπουνόπερα της δεκαετίας του 1980 «Δυναστεία» που εδραίωσε τη θέση της, ως τηλεοπτικό είδωλο. Η σειρά διήρκεσε εννέα σεζόν και ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της εποχής της. Η ‘Εβανς κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της το 1982 και ήταν υποψήφια για πολλά άλλα βραβεία.

Η 80χρονη πλέον ηθοποιός ζει στο σπίτι της στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Παραμένει μια αγαπημένη φιγούρα στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ δημοσιεύει και αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίντα Έβανς στο Watch & Chill




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης