Αιχμηρή ανάρτηση Δαλάκα μετά την αποβολή από το Survivor All Star: «Επιτέλους έπιασα κινητό»

Αιχμηρή ανάρτηση Δαλάκα μετά την αποβολή από το Survivor All Star: «Επιτέλους έπιασα κινητό»

Η αθλήτρια στίβου και πρώην νικήτρια του παιχνιδιού για πρώτη φορά μετά την αποβολή της ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον Άγιο Δομίνικο

dalaka_survivor
Στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες βρέθηκαν εκτός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με την κατηγορία ότι έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, καταπατώντας έναν από τους βασικότερους κανόνες του Survivor.

Η αθλήτρια στίβου και πρώην νικήτρια του παιχνιδιού για πρώτη φορά μετά την αποβολή της ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον Άγιο Δομίνικο και το εξής «αιχμηρό» μήνυμα.

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», έγραψε στο Instagram, θέλοντας να δείξει πως άδικα κατηγορήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη και την παραγωγή πως πήγαινε κρυφά στη ζούγκλα για να μιλήσει σε κινητό που της είχε δώσει ο ντόπιος «φίλος» της.



Κλείσιμο
Η Κατερίνα και η Ασημίνα δεν είχαν φύγει από το νησί, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν θα τις επισκεπτόταν ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται, ενώ φήμες ήθελαν να τους προτείνει να επιστρέψουν στο παιχνίδι με ποινή να μην φάνε σε πέντε έπαθλα!

Ωστόσο για να πήρε η Δαλάκα το κινητό στα χέρια της, φαίνεται πως είναι οριστικά εκτός παιχνιδιού.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Έξι χρόνια κάθειρξη για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε για τη δεύτερη - Αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση

Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» της Αϊρίν στην ΕΜΑΚ που την διέσωσε μετά από 50 ώρες στα συντρίμμια

Ο «Μάξιμος Σαράφης» έταξε δάνειο ακόμη και σε... νεκρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης