Survivor All Star: Ο «μπλε» τάκος και οι δυο «κόκκινες» αποβολές λόγω κινητών

Δείτε βίντεο - Η «βόμβα» του Μπάρτζη, οι συνωμοσίες, η φωτιά στην μπλε καλύβα και η μάχη για το κιτ ψαρέματος και την 3η ασυλία

survivor_240123_xr
Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star με τους Μπλε να γνωρίζουν ακόμα μια ήττα, την 3η συνεχόμενη σε αγωνίσματα ασυλίας, να βάζουν φωτιά στην καλύβα τους, όμως τους Κόκκινους να χάνουν δυο παίκτες τους μετά από τη «βόμβα» που έσκασε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης των Κόκκινων αποκάλυψε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν κινητά τηλέφωνα, με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να το επιβεβαιώνει και να αποβάλει τις δυο παίκτριες των Διασήμων από τον Άγιο Δομίνικο. Σε ότι αφορά την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση η Ρία Κολοβού ήταν αυτή που συμπλήρωσε τον «μπλε» τάκο.

Οι σερί ήττες των Μπλε στις ασυλίες που έφεραν στον τάκο Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλη έχουν προκαλέσει εντάσεις στην Μπλε καλύβα και μετά το συμβούλιο της Δευτέρας, κατά το οποίο οι Μαχητές, ψήφισαν σχεδόν ο ένας τον άλλον, η Ρία έδειξε να ενοχλείται όταν έμαθε ότι η Μαριαλένα την είχε... μαυρίσει στην κάλπη. Της ζήτησε λοιπόν εξηγήσεις και εκείνη έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της.

Η Μαριαλένα σε έντονο ύφος έλεγε στη συμπαίκτριά της: «Ακουσέ με λίγο Ρία μου καθόμασταν δίπλα-δίπλα και μου λες εσύ "Συγνώμη ψήφισες για αγωνιστικούς λόγους"», με τη Ρία Κολοβού να αποκρίνεται: «Δεν το είπα έτσι. Όταν βγει κάνει κέφι υπήρξαν αντιδράσεις κάποια παιδιά. Δεν με πειράζει και να ψηφίσω να το ξέρετε όλοι σας. Και όλοι θες να με ψηφίσετε Δεν με πειράζει αλλά όταν είστε τρεις εβδομάδες εδώ και ακόμη κάποιοι μιλάτε για τα πατήματα, λέω και εγώ ότι τη μία εβδομάδα που μπήκα έδωσα την ψυχή μου και με το παραπάνω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6letz82ezt)


Η Μαριαλένα προσπάθησε να απαντήσει και να πάρει με την Ρία να της τονίζει πως δεν θέλει να τη διακόπτει. Μάλιστα τα άλλα μέλη της ομάδας πρότειναν στις δύο γυναίκες να χαμηλώσουν τους τόνους.

Κλείσιμο
«Μαριαλένα αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που με ψήφισες» αναρωτιόταν συνεχώς η Ρία Κολοβού, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επισημαίνει πως στο συμβούλιο της μίλησε έντονο ύψος και τη ρωτούσε ποιοι ήταν οι λόγοι που έβαλε το όνομά της στην κάλπη.

Στο τέλος η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα σε ψηφίζω κάθε εβδομάδα επειδή μπήκες στο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες ή επειδή δεν έχουμε ζήσει τόσα πράγματα».

Για αρκετή ώρα οι δυο τους τσακώνονταν ενώπιον των συμπαικτών τους. Όμως, στο τέλος τελικά οι δυο τους έδειξαν να τα βρίσκουν και μάλιστα αγκαλιάστηκαν.

Η Εύη Σαλταφερίδου από την πλευρά της δείχνει να είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, και έβαλε τα κλάματα καθώς μιλούσε στην κάμερα. Η γνωστή γυμνάστρια έδειξε πολύ στενοχωρημένη μετά την ψηφοφορία αλλά και όσα είπε για εκείνη ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και μάλιστα επεσήμανε πως η ίδια άρχισε να θυμάται ξανά παλιές κακές συμπεριφορές και εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους πριν από πέντε χρόνια, όταν είχαν συμμετάσχει στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6lrjvtd70p)


«Νομίζω ότι γύρισα πέντε χρόνια πίσω. Έχω αρχίσει να αναβιώνω τα συναισθήματα που ένιωθα τότε. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Το να μη σε αφήνει κάποιος να μιλήσεις και να σε περιμένει στη γωνία, επειδή απλά νιώθει ότι πουλάει αυτό το πράγμα, δεν γίνεται» είπε η παίκτρια της Μπλε ομάδας και σημείωσε «Ίσως ο Σώζων δεν πιστεύει στις δυνάμεις του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6lig4msmix)


Λίγο αργότερα, όταν την έπιασε ο  Ηλίας Γκότσης, της είπε ότι πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να σταματήσει να ασχολείται με τον καθένα, λέγοντάς της πως καλό θα ήταν να εκφράζεται. Δεν ήθελε να τη βλέπει να κλαίει όμως εκείνη του είπε ότι είναι μεγάλη η πίεση που νιώθει. Δικαιολογήθηκε μάλιστα λέγοντας πως δεν μπορεί να έχει όλα αυτά που περνάει και να έχει έναν Χάρο πάνω από το κεφάλι της...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6lozgyd17l)


«Νομίζω ότι είμαι η εύκολη λύση και σου λέει "αφού μία φορά μου βγήκε, γιατί να μην το ξανακάνω". Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι χαζός. Δεν εξηγείται. Ο κόσμος δεν πιστεύει ότι αυτό το πράγμα είναι ωραίο και δεν θέλει να το ξαναδεί κιόλας. Παλαιότερα ήμουν πιο δυνατή να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά, ήταν πέντε χρόνια πριν ήταν διαφορετικά. Δεν έχω τη δύναμη να ασχολούμαι πάλι με τα ίδια πράγματα. Έχω το άγχος μου να πάω καλά στα αγωνίσματα, έχω την πείνα μου, το κρύο και τον Χάρο πάνω το κεφάλι μου» είπε κλείνοντας.


Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπαρτζης βλέπουν κλίκα και mastermind, πίσω από κινήσεις που γίνονται στις ψηφοφορίες του Survivor All Star.

Οι δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας στράφηκαν εναντίον του Κώστα Αναγνωστόπουλου, καθώς θεωρούν πως ενεργεί με σχέδιο, για να φύγει από το παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης.

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των Μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι», είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6ltg7uykmx)


Με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε: «Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον μισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο μισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει…».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6lzh6d3615)


Μετά από δύο ευρείς νίκες με 10-2, οι Κόκκινοι έχουν πάρει τον αέρα των Μπλε, οι οποίοι με τη σειρά τους ήθελαν να γυρίσουν την κατάσταση και να πάρουν αυτοί εκτός από την 3η ασυλία και το κιτ ψαρέματος!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6mnrzdymxd)


Έτσι μπήκαν δυνατά στο στίβο μάχης και με Ασημακόπουλο, Στέλλα και Γκότση προηγήθηκαν με 3-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6muqqm5keh)


Οι Κόκκινοι απάντησαν με Ασημίνα, Στάθη και Κόρο για το 3-3, ενώ η Δαλάκα έδωσε προβάδισμα στους Διάσημους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6n0q4jffg9)


Ο Τάκης έκανε το 4-4, όμως ο Σάκης έβαλε ξανά μπροστά με 5-4 τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6nnyv7tfvt)


Χανταμπάκης, Παπαδόπουλος, Σταυρούλα έδωσαν «αέρα» τριών πόντων στην ομάδα τους, με τους Γκότση και Μαριαλένα να μειώνουν σε 8-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6nt40mpd29)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6o0k5mp3ux)


Ο Μαρτίκας νίκησε τον Κρις για το 9-7 και ο Κατσούλης έγραψε το τελικό 10-7 κόντρα στην Χάρο, οδηγώντας τους Μπλε και σε 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6o54p7111t)


Οι Μαχητές παρά την 3η συνεχόμενη ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι, ενώ άδειασαν τον Χάρο όταν προσπάθησε να μειώσει τη νίκη των Διάσημων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6oib9tljzl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6oj0nvxg5l)


Σαν να μην έφταναν οι ήττες και οι εντάσεις στους Μπλε ήρθε και μια φωτιά να ολοκληρώσει την καταστροφική τους εβδομάδα. Ο Μπόγδανος δεν τα υπολόγισε σωστά στην προσπάθεια του να ανάψει φωτιά για το φαγητό και «λαμπάδιασε» την καλύβα, με τον Γκότση να προσπαθεί να τη σβήσει πετώντας ξύλα! Οι παίκτες το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να σώσουν ότι σώζεται. «Παιδιά έχουμε φάει μούντζα», είπε η Ρία Κολοβού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6ozvc84hu1)


Στην άλλη παραλία οι Κόκκινοι το είχαν ρίξει στο ψάρεμα, εκμεταλλευόμενοι το κιτ που κέρδισαν και με τον Κόρο αρχηγό γέμισαν το τραπέζι τους με χταπόδια, σαλάχια και σμέρνες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6pk75l61ll)


Όμως ο Νίκος Μπαρτζης που επέστρεψε από τη ζούγκλα εκνευρισμένος με κάτι που είχε δει δεν κάθισε να φάει με τους υπόλοιπους, οι οποίοι παραξενεύτηκαν με την αντίδραση του συμπαίκτη τους και αναρωτιόντουσαν τι έχει συμβεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6pxc9fcbq9)


Τελικά η «βόμβα» του Μπάρτζη έσκασε όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο συμβούλιο του Νησίου. Ο παίκτης των Κόκκινων αποκάλυψε πως κάποιος από την ομάδα του έχει κινητό τηλέφωνο παραβιάζοντας τον πιο σοβαρό κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δείχνοντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Τάκης Καραγκούνιας... εξερράγη και αποχώρησε από το συμβούλιο με όλη την ομάδα των Μπλε να τον ακολουθεί και τον Γιώργο Λιανό να αναβάλει την ψηφοφορία για την επόμενη ημέρα, μέχρι να διασταυρωθεί η καταγγελία του Μπάρτζη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6q99rxpdbt)


Οι παίκτες των δυο ομάδων επέστρεψαν στις παραλίες τους και σχολίασαν τις εξελίξεις, με όλους να αναφέρουν πως πιστεύουν τα όσα αποκάλυψε ο Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qjkk7h369)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qk843etjt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qlqt8mco9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qmie1vr21)



Με την επιστροφή τους στο συμβούλιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα απουσίαζαν με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το λόγο στον Νίκο Μπάρτζη για να εξηγήσει τι είδε και τον παρουσιαστή να αναφέρει ότι μετά από έρευνα που έγινε ο ισχυρισμός του Μπαρτζη επιβεβαιώθηκε, καθώς εντόπισαν το άτομο που έδωσε το κινητό του στις δυο παίκτριες, οι οποίες στη συνέχεια αποκλείστηκαν από το Survivor All Star.

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» » είπε ο Γιώργος Λιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qqckpiozl)


Η συγκεκριμένη εξέλιξη διαφοροποίησε και τον τρόπο που θα ψήφιζαν οι Μαχητές με τους περισσότερους να επιλέγουν γυναίκα και τις Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ρια Κολοβού να δίνουν ντέρμπι στην κάλπη. Τελικά με μια ψήφο περισσότερη 7-6 στον «μπλε» τάκο που βρισκόντουσαν ήδη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κρις Σταμούλης, προστέθηκε και η Ρία Κολοβού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6qym7r1vzt)






Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είδαμε Τσιτσιπά, πρώτη φορά καθήσαμε μαζί τόσες ώρες» - Οι τελευταίες στιγμές του υποσμηναγού

Πόλεμος στην Ουκρανία - Η ώρα των τανκς: Leopard, Abrams και Challenger εναντίον ρωσικών Τ-90Μ και Τ-14 Armata

Γαλλία - Βρετανία: Απεργιακός «πυρετός» - Στους δρόμους για συντάξεις και μισθούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης