Μπλε και Κόκκινοι απογοητεύτηκαν από τη συμπεριφορά των δύο παίκτριων και δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.
Οι ίδιοι χαρακτήρισαν άδικη την πράξη των δύο κοριτσιών, τη στιγμή που εκείνοι φροντίζουν καθημερινά να τηρούν τους κανονισμούς και στερούνται έτσι, φαγητό, αλλά και στήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, πρώτη η Στέλλα Ανδρεάδου δήλωσε: «Kάρμα is a bit** θα έλεγαν πολλοί. Εγώ λέω τεράστιο θράσος. Χαίρομαι που υπήρχε μια δίκαιη απόφαση και αυτά τα δύο κορίτσια έχουν αποχωρήσει, γιατί δεν το άξιζαν να είναι εδώ πέρα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7gi38h05j5)
Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την αποβολή τους και δήλωσε: «Αποκάλυψη βόμβα και μπράβο του του Νίκου. Όταν βλέπουμε κάτι τόσο σοβαρό να το λέμε. Έκαναν ένα σοβαρό παράπτωμα και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Καλώς φύγανε, δεν παίξανε με τους κανόνες. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπουν και τιμωρηθήκανε. Έτσι είναι η ζωή, προχωράμε».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή