Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη - Είπε ότι τον απάτησε η Πισπιρίγκου»

Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη - Είπε ότι τον απάτησε η Πισπιρίγκου»

«Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος» δήλωσε ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορούμενης

kougias
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πολύκροτη υπόθεση και τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, ενώ σχολίασε μέρος της κατάθεσης του συζύγου της 34χρονης, Μάνου Δασκαλάκη.

Τη διαδρομή της σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είπε ότι φαινόταν υποδειγματική μητέρα, μέχρι την ημέρα θανάτου της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε στην κατάθεση του ο σύζυγος της κατηγορουμένης, Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6z3u6c3jvd)

«Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», τόνισε αρχικά.

«Εκείνο που δεν αναδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Δασκαλάκης έπεσε σε μία μεγάλη αντίφαση. Αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο κλονισμός αυτού του μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε όταν ήταν εκείνος 20 ετών και η Ρούλα Πισπιρίγκου 23 ετών, ήταν γιατί η 34χρονη απάτησε τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι η σχέση κλονίστηκε από αυτό», επεσήμανε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μς θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε, δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq708jxjtz0x)

«Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Δείτε βίντεο: Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη - Είπε ότι τον απάτησε η Πισπιρίγκου»
Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη - Είπε ότι τον απάτησε η Πισπιρίγκου»


Ειδήσεις σήμερα:

Παπακαλιάτης για Maestro: «Το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει»

Οι ΗΠΑ θα άρουν την εθνική κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης την 11η Μαΐου 


Τουρκικό δίκτυο στοχοποιεί τον Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για τα Rafale και τα Viper
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης