Survivor All Star: Δείτε τα πλάνα που «έκαψαν» Ασημίνα και Δαλάκα

Survivor All Star: Δείτε τα πλάνα που «έκαψαν» Ασημίνα και Δαλάκα

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι χρησιμοποίησαν κινητό, κάτι που απαγορεύεται

survivor-new
O Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο, κάτι που επιβεβαίωσε η παραγωγή.

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι για την παραβίαση αυτού του κανόνα.

Το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», πλάνα που επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο βίντεο, φαίνονται οι Χατζηανδρέου και Δαλάκα να απομακρύνονται από την παραλία και ο Νίκος Μπάρτζης να τις ακολουθεί.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq72q3lwlw09)

Η «βόμβα» Μπάρτζη και οι δύο αποβολές

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο συμβούλιο του Νησίου και ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως κάποιος από την ομάδα του έχει κινητό τηλέφωνο παραβιάζοντας τον πιο σοβαρό κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δείχνοντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Τάκης Καραγκούνιας... εξερράγη και αποχώρησε από το συμβούλιο με όλη την ομάδα των Μπλε να τον ακολουθεί και τον Γιώργο Λιανό να αναβάλει την ψηφοφορία για την επόμενη ημέρα, μέχρι να διασταυρωθεί η καταγγελία του Μπάρτζη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6q99rxpdbt)

Με την επιστροφή τους στο συμβούλιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα απουσίαζαν με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το λόγο στον Νίκο Μπάρτζη για να εξηγήσει τι είδε και τον παρουσιαστή να αναφέρει ότι μετά από έρευνα που έγινε ο ισχυρισμός του Μπαρτζη επιβεβαιώθηκε, καθώς εντόπισαν το άτομο που έδωσε το κινητό του στις δυο παίκτριες, οι οποίες στη συνέχεια αποκλείστηκαν από το Survivor All Star.

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» είπε ο Γιώργος Λιανός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6qqckpiozl)
Κλείσιμο


Δάντης σε Ασημίνα: «Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο» γράφει μετά την αποβολή της συντρόφου του από το Survivor
Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, είναι αυτό που απασχόλησε περισσότερο κοινό και παίκτες, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος στηρίζει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε μία ανάρτηση για όσα συνέβησαν, Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της 23χρονης και έγραψε:

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».

dantis_asimina86




Ειδήσεις σήμερα:

«Ευαγγελισμός»: H πρώτη εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αττικής χωρίς ράντζα

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον κυβερνήτη του Phantom - Ερωτηματικά για τα τελευταία λεπτά της πτήσης

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης