Έλενα Κρίστενσεν: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της με μια βουτιά στα παγωμένα νερά της Δανίας

Έλενα Κρίστενσεν: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της με μια βουτιά στα παγωμένα νερά της Δανίας

«Χρόνια μου Πολλά» έγραψε στο Instagram το καλλίπυγο μοντέλο γιορτάζοντας τα γενέθλιά της ανήμερα των Χριστουγέννων - Δείτε βίντεο

Helena_Christensen
Με στυλ και σεξαπίλ γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της η Έλενα Κρίστενσεν, το καλλίπυγο μοντέλο που μεσουρανούσε στην δεκαετία του ' 90 κόβοντας την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού.

Ο φακός την απαθανάτισε μ΄ένα μάξι φούξια φόρεμα, να ποζάρει χαμογελαστή και εν συνεχεία να βγάζει το ρούχο κάνοντας μία βουτιά στα παγωμένα νερά της πατρίδας της, στις 25 Δεκεμβρίου.

Η Κρίστεσεν, που εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμα του μοντέλου πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια εσωρούχων, διατηρεί μία αξιοζήλευτη σιλουέτα, όπως άλλωστε φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

«Η μελαχρινή ιέρεια του μόντελινγκ φωτογραφίζεται με άνεση βουτώντας στα παγωμένα νερά ενός ποταμού για να σηματοδοτήσει την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της που συμπίπτουν με τα Χριστούγεννα», γράφει η εφημερίδα «Daily Mail».
Κλείσιμο
 

«Χαρούμενα γενέθλια σ' εμένα. Άλλη μια βουτιά με ήλιο!», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεό της με την ίδια να απολαμβάνει το μπάνιο φορώντας στράπλες ολόσωμο μαγιό με μία φούξια ζώνη στη μέση.

Άμεση ήταν η αντίδραση φίλων και θαυμαστών της που έσπευσαν να της ευχηθούν «Χρόνια Πολλά», συμπεριλαμβανομένων των πρώην σούπερ μόντελ, Σίντι Κρόφορντ και Λίντα Εβαγκελίστα.

«Χρόνια πολλά! Φαίνεσαι καυτή ακόμη και στο κρύο!», έγραψε η 56χρονη Κρόφορντ με την Eβαγκελίστα να προσθέτει καρδούλες και να γράφει : «Χρόνια Πολλά!»

Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ποινικό δικαστήριο για τις φαρμακαποθήκες που κρατάνε στοκ

Πέθανε η 93χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, η γιαγιά με τα τερλίκια

Πρωτοχρονιά με 18άρια, προβλέπει ο Καλλιάνος - Θα δούμε κρύο τελικά μετά τα «Φώτα»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης