Για τη σχέση του με τους άλλους δύο κριτές του «MasterChef» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Ο σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τρέιλερ που ετοιμάζουν για το «MasterChef 7».
Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στα όσα θα δούμε στον νέο κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην καθημερινότητά του, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, μετά τον ερχομό του γιου του.
«Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο MasterChef που θα έχει γίνει» είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cozowue9brtt)
«Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί» πρόσθεσε για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.
Όσον αφορά στη νέα του καθημερινότητά μετά τον ερχομό του γιου του, ο Πάνος Ιωαννίδης επισήμανε ότι: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.