Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Δεν ήταν έτσι» - Ξεσπά ο προσωπικός της μπάτλερ για το «Crown»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Δεν ήταν έτσι» - Ξεσπά ο προσωπικός της μπάτλερ για το «Crown»

Ο Πολ Μπάρελ υπηρέτησε για 10 χρόνια κοντά στην πριγκίπισσα και απορρίπτει πολλά από όσα προβάλλονται για εκείνη στη σειρά του Netflix

princess-dianna-m
Όσο το «Crown» προβάλλεται στο Netflix, όλο και περισσότερο αποδοκιμάζονται οι συντελεστές για τη μεταφορά γεγονότων της βασιλικής οικογένειας στην οθόνη. Πέρα από τον θυμό του Παλατιού, άνθρωποι που εργάστηκαν πολλά χρόνια με πρόσωπα από την οικογένεια ξεσπούν επίσης.

Ένας από αυτούς είναι και ο προσωπικός μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Πολ Μπάρελ ήταν για 10 χρόνια στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, δεν βρίσκει καμία ομοιότητα της ηθοποιού, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι με τη Νταϊάνα. 

Ο Μπάρελ δήλωσε «απογοητευμένος» με τη σειρά του Nteflix. Για εκείνον, σχεδόν όλα τα επεισόδια είχαν ανακρίβειες, επισημαίνοντας πως η «πριγκίπισσα του λαού» δεν είχε καμία σχέση με τον χαρακτήρα που η σειρά θέλει να παρουσιάσει.


Πιο αναλυτικά, ο Μπάρελ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή GBNews, όπου δήλωσε πως έχοντας υπάρξει για 11 χρόνια στην υπηρεσία της βασίλισσας Ελισάβετ και 10 χρόνια κοντά στη Νταιάνα, δυσκολεύτηκε να βρει κάτι αληθές στη σειρά.
sO2ntBdrVOuegxZSz36fJ8ClDyO

«Αλλάζει την αντίληψη του κόσμου για τη βασιλική οικογένεια και την πριγκίπισσα κυρίως» τόνισε χαρακτηριστικά για τη νέα σεζόν. Στην συνέχεια, δεν δίστασε να αμφισβητήσει και γεγονότα που προβλήθηκαν στη σειρά.

Για σκηνή που η πριγκίπισσα ψήφισε στο poll που έγινε μέσω τηλεφώνου σχετικά με την κατάλυση της μοναρχίας, είπε: «Αυτό δεν έγινε. Γιατί μία γυναίκα που λάτρευε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας και ήταν περήφανη που οι γιοι της ανήκαν επίσης στη βασιλική οικογένεια και που ο Γουίλιαμ θα γινόταν βασιλιάς, να θέλει να καταργηθεί ο θεσμός αυτός; Δεν βγάζει νόημα. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Δεν ήταν αυτό που στην πραγματικότητα ήταν η Νταϊάνα».
diana_the_crown
Κλείσιμο

Ακόμη, εξέφρασε το παράπονό του ότι η παραγωγή δεν εστίασε στο φιλανθρωπικό έργο της πριγκίπισσας, όπως οι καμπάνιες για το AIDS ή τους άστεγους ανθρώπους. Προτίμησαν να την παρουσιάσουν ως «μία απομονωμένη, μοναχική γυναίκα που γκρινιάζει συνεχώς για τη ζωή της», σύμφωνα με όσα μοιράστηκε στην εκπομπή.

Η σκηνή που τον εκνεύρισε

Στη σκηνή που η Νταϊάνα είχε βρεθεί στο νοσοκομείο για να στηρίξει τη φίλη της και υποτίθεται πως αντί να τη συμπονά, της μιλούσε ακατάπαυστα για το πόσο ωραίος είναι ο γιατρός. Αυτή είναι η σκηνή που εξαγρίωσε τον Μπάρελ.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο ίδιος σχολίασε: «Ήμουν 11 χρόνια στο πλευρό της βασίλισσας, η οποία ήταν ζεστή, τρυφερή, ευγενική που ενδιαφερόταν για τα θέματα της οικογένειάς της. Και ενδιαφερόταν για όλους τους υπηρέτες».
dbzgw9Q4Cv5b09ZJSkayuK91jNS

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση των δύο γυναικών είπε: «σε καμία περίπτωση η Νταιάνα δεν φοβόταν την πεθερά της».

Σχετικά με αυτό, ο Μπάρελ αποκάλυψε πως σε ένα γράμμα της, η πριγκίπισσα του είχε εκμυστηρευτεί πως: «Καταλαβαίνω τι συμβαίνει στο κεφάλι της βασίλισσας και ήθελα να δώσω μια αγκαλιά στη μαμά μου. Θέλω να είμαι εδώ για εκείνη, θέλω να την υποστηρίξω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης