Ορέστης Χαλκιάς - Γιώργος Μπένος: «Μεγαλώσαμε με Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Ορέστης Χαλκιάς - Γιώργος Μπένος: «Μεγαλώσαμε με Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται το γκέι ζευγάρι στο «Maestro» τόνισαν, ότι είναι στενάχωρο «που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα» - Δείτε το βίντεο

Maestro_επ__5__2___1_
Για τους ρόλους τους στη σειρά «Maestro», αλλά και τον δημιουργό της, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μίλησαν ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος.

Οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στη σειρά, μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και εξήγησαν πώς αντιμετωπίζουν τα σχόλια του κόσμου για τους ήρωές τους.

Και οι δύο ανέφεραν πως έχουν δει τις προηγούμενες δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

«Είναι φοβερό ότι ξαφνικά είμαι σε μια σειρά του Χριστόφορου» ανέφερε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Αυτός ο άνθρωπος (ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης) έχει τόσο χιούμορ που καμιά φορά στα γυρίσματα που ήταν πολύ δύκολα έλεγες “Έλα εσύ τώρα με το χιούμορ σου για να βγει χαλαρά». «Όταν έχεις ένα χαλαρό δημιουργό αισθάνεσαι πιο πολύ ο εαυτός σου κι αυτό είναι το κλειδί» συμπλήρωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coek2mietqp5)

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Προσπάθησα κι εγώ να δω ποια είναι τα δικά μου σκοτάδια, πότε τα έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Όλοι οι άνθρωποι αξίζει να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας» δήλωσε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως οι δυσκολίες του Αντώνη, του ήρωα που υποδύεται, είναι ότι ο περίγυρός του υποκρίνεται. «Ο Αντώνης είναι τόσο ειλικρινής με τον εαυτό του και με αυτό που αισθάνεται που, όταν βλέπει τους δικούς του ανθρώπους να υποκρίνονται, εξοργίζεται. Επίσης, ένα από τα φώτα του είναι ο Σπύρος»  πρόσθεσε.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα» σχολίασε με τη σειρά του, ο Γιώργος Μπένος.

«Θέλουμε να ταυτιστεί κόσμος που μπορεί να βιώνει κάτι τέτοιο μαζί μας και να μας έχει ως όχημα για να βγάλει επιτέλους αυτό που αισθάνεται» είπε ο Ορέστης Χαλκιάς, για τον οποίο η υποκριτική ήταν μονόδρομος, καθώς οι γονείς του ήταν ηθοποιοί, όπως επισήμανε. «Μου έδωσαν το πλαίσιο να εκφράζομαι όπως θέλω, αυτό καλλιέργησε τα εκφραστικά μου μέσα» ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης