Κρις Έβανς: Έντυσε τον σκύλο του με τη μπλούζα που φορούσε στο «Gray Man»

Κρις Έβανς: Έντυσε τον σκύλο του με τη μπλούζα που φορούσε στο «Gray Man»

«Μπήκε στο πλύσιμο» έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της δημοσίευσής του

chrisevans222323ε345
Με μία χιουμοριστική ανάρτηση επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κρις Έβανς, η οποία απέσπασε πάνω από 1,5 εκατομμύριο likes.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Gray Man» έντυσε τον σκύλο του με το ίδιο μπλουζάκι που φορούσε στο δημοφιλές φιλμ του Netflix, ως Λόιντ Χάνσεν.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο ηθοποιός έγραψε, μεταξύ άλλων: «Κατά τα γυρίσματα του "The Gray Man",  ένα από τα πουκάμισα του Λόιντ "μπήκε" στο πλύσιμο. Προφανώς το κράτησα για έναν λόγο».


Δείτε τις φωτογραφίες


298632497_467190628261243_8997380003472857600_n
298552456_341550578189072_2539558076450125273_n_2


To Νetflix κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το πολυσυζητημένο φιλμ «The Gray Man», το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» του Μαρκ Γκρίνι, το σενάριο είναι των Τζο Ρούσο, Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Ο «Gray Man» είναι ο πρώην πράκτορας της CIA Κόρτ Γκέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως «Σιέρα Σιξ». Ο Γκέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός έμπορος θανάτου με την έγκριση της Υπηρεσίας, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον πρώην υπεύθυνο Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον).

Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), ένα πρώην μέλος της ομάδας της CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο Gray Man και ο Κρις Έβανς είναι ο ψυχοπαθής αντίπαλός του στο θρίλερ παραγωγής των Netflix/AGBO σε σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο, με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας, καθώς και τους Ρεγκέ Τζιν Πέιτζ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Τζέσικα Χένγουικ, Ντανούς, Βάγκνερ Μόουρα και Άλφρι Γούνταρντ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

THE GRAY MAN | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο! - Εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται μέχρι και χαλάζι


Κρυονέρι: Παραλίγο τραγωδία από άνδρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα - Τραυματίστηκε γυναίκα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης