Ο Κρις Έβανς αναζητά την αγάπη: «Είμαι επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο»

Ο Κρις Έβανς αναζητά την αγάπη: «Είμαι επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο»

Ο ηθοποιός συνήθως κρατά την ερωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή τη φορά αποκάλυψε τι συμβαίνει στα προσωπικά του 

Evans
Ο Κρις Έβανς κατά τη διάρκεια προώθησης της νέας του ταινίας «The Gray Man»,  σχολίασε ότι έχει στρέψει το βλέμμα του στο να βρει την ιδανική σύντροφο.

Στη νέα ταινία του Netflix, ο 41χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν δολοφόνο, που έχει εμμονή να εντοπίσει έναν «στόχο» που φθονεί. Το πρόσωπο αυτό το ενσαρκώνει ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Ο ηθοποιός στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε, αν ήταν ποτέ τόσο αφοσιωμένος σε οποιοδήποτε άλλο είδος αναζήτησης στη ζωή του.

«Θα σου δώσω μια καλή απάντηση», ανέφερε ο Κρις Έβανς . «Η απάντηση θα ήταν ότι ίσως [είμαι] επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο, ξέρεις, κάποιον με τον οποίο θέλεις να ζήσεις».
Evans___1_

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, σχολίασε ότι με το πάθος του να κάνει ταινίες και να μπαίνει στο «τρυπάκι» νέων ρόλων, δεν είναι εύκολο να ισορροπήσει τα πράγματα και να βρει την αληθινή αγάπη.

«Δηλαδή κοίτα, μου αρέσει αυτό που κάνω, ρίχνω όλο τον εαυτό μου σε αυτό. Αλλά από την άλλη άποψη, αυτός ο κλάδος είναι γεμάτος αμφιβολίες και δισταγμούς, όσον αφορά στο προσωπικό κομμάτι. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στον οποίο να ρίξεις όλο σου τον εαυτό», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Κρις Έβανς συνήθως κρατά την ερωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τελευταία του δημόσια σχέση ήταν με την Τζένι Σλέιτ, με την οποία έβγαινε από το 2016 έως το 2018.

THE GRAY MAN | Official Trailer | Netflix

Υπενθυμίζεται, ότι η πρεμιέρα της ταινίας «The Gray Man» πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ, πριν από λίγες μέρες με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί του TCL Chinese Theatre. Πρωταγωνιστές είναι οι Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ η ταινία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster στην ιστορία του Netflix. Το φιλμ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Μαρκ Γκρέανυ που κυκλοφόρησε το 2009 και τη δημιουργία του φιλμ ανέλαβαν οι αδερφοί Ρούσο.

Το καστ συμπληρώνεται από τους Άνα ντε Άρμας (No Time To Die, Knives Out), Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ (Bridgerton), Τζέσικα Χένγουικ (Matrix: Resurrections), Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Fargo) και Άλφρι Γούνταρντ.
the-gray-man-netflix
the-gray-man-netflix_2022
the-gray-man-netflix_chris_evans


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης