Στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο συγκεκριμένα, o Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιστρέφει στο σπίτι, τη στιγμή που η Μυρτάλη κάνει έρωτα με τον Αλέξη.
Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Ακόμα, ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν, αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει. Η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή τής ζήτησε να κάνει μάγια για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο. Μόλις το ακούει η Χάιδω, αναλαμβάνει δράση. Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη. Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.