Νίκαια: 40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε

Νίκαια: 40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής - Είναι Αλβανός και είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα

peripoliko-astinomia-nikaia
Στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας στη Νίκαια προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η σύλληψη του 40χρονου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) μετά την επίθεση που δέχθηκε η 20χρονη στην οδό Μυστρά ενώ επέστρεφε από διασκέδαση.

Σύμφωνα με πλήροφορίες ο Αλβανός δράστης πλησίασε την 20χρονη και αποπειράθηκε να την βιάσει αλλά η κοπέλα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να την χτυπήσει πολύ άσχημα.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα.

Σημειώνεται ότι πριν τη σύλληψη του Αλβανού είχαν προηγηθεί άλλες δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού στην ίδια περιοχή.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες που υπέβαλαν τις καταγγελίες, τους έδειξαν τον 40χρονο αλλά καμία από τις δύο δεν τον αναγνώρισε μετά βεβαιότητας.


Ειδήσεις σήμερα

Η επιστροφή του εφτάψυχου Mπενιαμίν Nετανιάχου και η ιστορία του

Κακοκαιρία EVA: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα

Κυβερνητική αντεπίθεση για τις παρακολουθήσεις μετά την παρέμβαση Ντογιάκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης