Σπίτι με το MEGA: Η έναρξη υπό τους ήχους του «Bella Ciao», τα σχόλια στο Twitter και οι καλεσμένοι της πρεμιέρας

Σπίτι με το MEGA: Η έναρξη υπό τους ήχους του «Bella Ciao», τα σχόλια στο Twitter και οι καλεσμένοι της πρεμιέρας

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση και τα απολαυστικά ντουέτα - Δείτε βίντεο

Spiti_me_to_MEGA__2_
Η Ρούλα Κορομηλά επανήλθε στην τηλεόραση και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια έκανε την εισοδό της υπό τους ήχους του Bella Ciao και οι χρήστες του Twitter έβαλαν «φωτιά» στα πληκτρολόγιά τους.

Η μουσική εκπομπή, η οποία γέμισε τα βράδια του ελληνικού κοινού, εν μέσω της καραντίνας, παρουσιάζοντας τραγούδια, καλλιτεχνικές, τις προσωπικές πλευρές σπουδαίων δημιουργών και των ερμηνευτών του ελληνικού ρεπερτορίου, επέστρεψε δυναμικά για 4η σεζόν και σήκωσε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου, 5 Νοεμβρίου, με πρώτη καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4k50hhx6m1)

Η έναρξη με το «Bella Ciao»
Η έναρξη της εκπομπής έγινε υπό τους ήχους του διάσημου τραγουδιού «Bella Ciao», με την Ρούλα Κορομηλά να εμφανίζεται ντυμένη στα κόκκινα. Η ίδια καλωσόρισε το κοινό και σχολίασε την μεγάλη τηλεοπτική της επιστροφή, λέγοντας:

Κλείσιμο
«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλησπέρα σε όλους! Καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο "Σπίτι με το MEGA". Ήρθα κι εγώ, ξέρετε γιατί; Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά! Και τις δύο φορές που επισκέφτηκα την εκπομπή, η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία και οι συντελεστές με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας, για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4ju11f7b3t)

Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά συστήθηκε ξανά στο ελληνικό κοινό, ενώ αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την προσωπικότητά της.

«Θα πρέπει να συστηθώ, δεν με ξέρετε όλοι. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα ένα μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε μεταξύ μας τόσα χρόνια. Γεννήθηκα ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται την ώρα, γι' αυτό και δεν μπορεί να βρει κανείς των ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα, ειδικά όταν είναι σε νεαρή ηλικία, τα χαϊδεύω και τους δίνω ζάχαρη».

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter 






Οι καλεσμένοι της πρεμιέρας
Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανέβηκαν στη σκηνή, για να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα μουσικό ταξίδι στις μεγάλες επιτυχίες τους. Δίπλα τους βρέθηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Έλενα Παναγιωτίδου και Ιλένια Ουίλιαμς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4k9w5igr2h)

Η Πέγκυ Ζήνα ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο. Στη μεγάλη μουσική βραδιά η Ελληνίδα ερμηνεύτρια, ξεφύλλισε το λεύκωμα των παιδικών της χρόνων και εξομολογήθηκε άγνωστες προσωπικές ιστορίες.

Επίσης παρουσίασε ένα αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και υποδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, χαρίζοντας ένα απολαυστικό ντουέτο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4ke9e3zb7d)

Η Έλενα Παναγιωτίδου, η οποία ξεχώρισε στο «X Factor», ερμήνευσε με τη σειρά της αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4kfqbkibih)

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς ταξίδεψε τους Έλληνες στο χρόνο και θύμισε στο κοινό, όλες εκείνες τις επιτυχίες, που αγαπήθηκαν και ξεχώρισαν. Μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς, έκαναν μία συγκινητική αναδρομή και η κόρη του αείμνηστου Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ερμήνευσε ένα τραγούδι των θρυλικών Poll. Επιπλέον μοιράστηκαν αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Κώστα Τουρνά, φέρνοντας και στην επιφάνεια ένα σπάνιο βίντεό τους.

Τέλος η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης ταξίδεψε τον Κώστα Τουρνά στα παιδικά χρόνια του, ενώ ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co4kbwebkq89)


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ ζητούν από το Κίεβο να δείξει στη Ρωσία πως είναι ανοιχτό σε συνομιλίες


Πέθανε στα 34 του ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ


Μπαρτσελόνα – Αλμερία 2-0: Άνετη νίκη πρωτιάς στο «αντίο» του Πικέ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης