Μάθιου Πέρι: Απολογείται για το σχόλιο που έκανε για τον Κιάνου Ριβς - «Διάλεξα ένα τυχαίο όνομα»

Μάθιου Πέρι: Απολογείται για το σχόλιο που έκανε για τον Κιάνου Ριβς - «Διάλεξα ένα τυχαίο όνομα»

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν εννοούσε όσα έγραψε στο βιβλίο του και δήλωσε πως δεν έχει άλυτες διαφορές με τον συνάδελφό του

matthew-perry__1_
Ο Μάθιου Πέρι θέλησε να απολογηθεί για τη «μπηχτή» που έγραψε για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του.

«Γιατί οι άνθρωποι που έχουν αυθεντικές σκέψεις και ιδέες, όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ, πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς περπατά ακόμη ανάμεσά μας;» γράφει ο Μάθιου Πέρι στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», που πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις, καθώς ο Κιάνου Ριβς είναι ένα από τα πρόσωπα με τους περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως. Άλλωστε, θεωρείται από πολλούς ένα από τα πιο προσγειωμένα, χαρισματικά και γενναιόδωρα άτομα στο Χόλιγουντ.

«Είμαι πραγματικά μεγάλος θαυμαστής του Κιάνου. Απλώς διάλεξα ένα τυχαίο όνομα. Λάθος μου. Ζητώ συγγνώμη», δήλωσε ο Μάθιου Πέρι στο People και συμπλήρωσε: «Θα έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει το δικό μου όνομα».



Κλείσιμο
Παραδόξως, αυτή δεν είναι η μοναδική πικρόχολη αναφορά στο όνομα του Κιάνου Ριβς στο βιβλίο του Πέρι. Ο 53χρονος περιγράφει την αντίδρασή του όταν πληροφορήθηκε στα τέλη του 1997 τον θάνατο του κωμικού Κρις Φάρλεϊ. Ο Αμερικανός σταρ του SNL, που την ίδια χρονιά είχε γυρίσει μια κωμωδία με τον Πέρι, πέθανε από υπερβολική δόση σε ηλικία 33 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους πολυάριθμους φαν του.

Όταν έμαθε για το τραγικό συμβάν ο Πέρι (που εκείνο τον καιρό βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας χάρη στα «Φιλαράκια») το θεώρησε ξανά τεράστια αδικία να πεθαίνουν κάποιοι ενώ... ζει ο Κιάνου Ριβς!

«Άνοιξα μια τρύπα στον τοίχο του καμαρινιού της Τζένιφερ Άνιστον όταν το έμαθα», γράφει. «Ο Κιάνου Ριβς περπατά ανάμεσά μας»...

Ο Ριβς και ο Πέρι δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, σύμφωνα με το Page Six.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έβγαλαν σηκωτό από το συνέδριο τον Χου Τζιντάο - Τι ετοιμαζόταν να κάνει

Η 38χρονη έριξε το οξύ στον 36χρονο ενώ αυτός κοιμόταν, αποκάλυψε ο Κούγιας

Θάλεια Παπακώστα: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης