Γιώργος Ματαράγκας για δηλώσεις Χρήστου Πολίτη: Είναι ντροπή, από τον Φώσκολο πήραν λεφτά, ένσημα

Γιώργος Ματαράγκας για δηλώσεις Χρήστου Πολίτη: Είναι ντροπή, από τον Φώσκολο πήραν λεφτά, ένσημα

«Πήραν δημοσιότητα που δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα» τόνισε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο

mataragas_politis
Το σχόλιό του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη σχετικά με τη «Λάμψη» άφησε ο Γιώργος Ματαράκας, το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομής «Πρωινό» μας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με όσα ανέφερε ο πρωταγωνιστής της «Λάμψης» πριν από λίγο καιρό, που έκανε λόγο για μία κακή συνεργασία.

Σχετικά με αυτό, ο Γιώργος Ματαράγκας δήλωσε: «Επειδή αυτό το πράγμα ψιλοσυνεχίζεται και βγαίνουν και άλλοι και λένε, εγώ αυτό το πράγμα το θεωρώ τραγικό, για να μην πω καμιά άλλη λέξη. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια να βγουν να τα πουν. Ο Φώσκολος έχει πεθάνει, δεν υπάρχει για να τους απαντήσει -γιατί αυτόν αφορούν όλα αυτά, είναι προσωπικά».

«Αν θέλετε τη δική μου άποψη είναι ντροπή, γιατί από τον Νίκο Φώσκολο και από τις σειρές αυτές πήραν πάρα πολλά λεφτά, πήραν πάρα πολλά ένσημα, πήραν, πήραν, πήραν… πήραν δημοσιότητα που δεν έχει ξαναυπάρξει στην Ελλάδα» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnov3l0t3py1)

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη»

Πριν από λίγο καιρό, ο Χρήστος Πολίτης με δηλώσεις του στο περιοδικό «The Magazine» είχε σημείωσει για τη σειρά ότι: «Παίρναμε το σενάριο το βράδυ και γυρίζαμε την επομένη. Κάθε πρωινό μου ήταν τραγικό. Έβριζα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μαλ@κίες έγραφαν. Εγώ και η Δανδουλάκη είχαμε δικαίωμα να διορθώνουμε το κείμενο. Εκείνη ερχόταν στο γύρισμα και το κείμενο της ήταν όλο γεμάτο blanco. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν θα αλλάξω ούτε ένα "και". Είμαι ηθοποιός, όχι σεναριογράφος, δεν θα κάνω και αυτή τη δουλειά. Ο αγώνας μου λοιπόν ήταν να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτό το ρόλο. Ένα στοιχείο που έβαλα στον Γιάγκο Δράκο ήταν το ερωτικό. Δεν εννοώ σεξουαλικό, αλλά το πώς βλέπεις τον κόσμο».
Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Al Jazeera: Για σεξουαλική παρενόχληση... 22 συναδέλφων του κατηγορείται το «αστέρι» της δημοσιογραφίας, Καμάλ Σανταμαρία

Ενεργειακή κρίση - Κομισιόν: Χωρίς πλαφόν το νέο πακέτο ρυθμίσεων κατά των υψηλών τιμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης