Γιώργος Αρσενάκος: Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, είχε ένα θέμα υγείας

Γιώργος Αρσενάκος: Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, είχε ένα θέμα υγείας

Ο CEO της Panik Records μίλησε για την τραγουδίστρια, αλλά και τη χειρονομία που έκανε ο ίδιος στα βραβεία MAD, όταν έσπρωξε κάποιον που περνούσε από μπροστά του

arsenakos
Το βιβλίο του, με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» παρουσίασε ο Γιώργος Αρσενάκος και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί.

Ο CEO της Panik Records παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα, αλλά και τη χειρονομία που είχε κάνει στα MAD VMA 2022, όταν και έσπρωξε κάποιον που περνούσε από μπροστά του.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, έχω να πω. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση, ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε, γιατί είχε ένα θέμα με την υγεία της», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnpmzxat7lgx)

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος μπορεί να απαντήσει για τα επαγγελματικά της θέματα, αλλά όχι για τα προσωπικά. «Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ό,τι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να σας τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της», τόνισε.

Αναφορικά με τη χειρονομία του στα MAD VMA, δήλωσε: «Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία MAD, θεωρώ πως έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ, όταν κάπου κάνω λάθος».

«Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει, τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος», εξήγησε.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Χωρίς δεύτερη αναμνηστική δόση το 80% των άνω των 60 - Ανησυχία για την «διπλή απειλή» με γρίπη

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016


Βιασμός 12χρονης: Με 35 ονόματα η «κόκκινη λίστα» της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο ο 40χρονος διαχειριστής οίκου ανοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης