Σοφία Μαργαρίτη: Απαντά στην Acun Medya - «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

Σοφία Μαργαρίτη: Απαντά στην Acun Medya - «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τον τραυματισμό της στον Άγιο Δομίνικο και απάντησε σε όσα υποστήριξε η παραγωγή στη χθεσινή της ανακοίνωση

sofia-margariti
Αγωγή κατέθεσε εις βάρος της παραγωγής του Survivor η Σοφία Μαργαρίτη για τον τραυματισμό στο πόδι της και τη λάθος διάγνωση που έλαβε από τους γιατρούς, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά, η οποία την ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση. Η Acun Medya απάντησε χθες με επίσημη ανακοίνωση στους ισχυρισμούς της και τόνισε πως η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη, ενώ δήλωσε πως η παίκτρια έλαβε τη δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής και το έκανε μέσα από την εκπομπή «Mega Kαλημέρα». «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjrino56x6p)
Κλείσιμο

«Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή που έχει γύψο στο πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει, χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Τέλος, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη από τη στιγμή του τραυματισμού της στον Άγιο Δομίνικο. «Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Αρχικά, θερμαντική κρέμα, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης