Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και η σειρά «Η Γη της Ελιάς», ηΆντζελα Γκερέκου εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό της χρόνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η ηθοπιός βρέθηκε στην Κέρκυρα και συνάντησε τις φίλες της από το παρελθόν. Όπως αποκάλυψε μέσω των social media, πρόκειται για τις συμμαθήτριές της από την εποχή που πήγαινε ακόμα σχολείο, τη Σίσσυ και τη Νατάσσα.
Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και τόνισε πως για εκείνη «αυτό είναι το μυστικό της νεότητας».
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Πως να διατηρήστε νέες και με καλή διάθεση; Ένα από τα μυστικά είναι να βρίσκεστε με αγαπημένες συμμαθήτριές κ να νιώθετε σαν 15χρονα!!! Εδώ με την Σισσυ κ την Νατασσα!!!».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.