Κοινωνία ώρα MEGA: Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις 5 το πρωί

Κοινωνία ώρα MEGA: Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις 5 το πρωί

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη παίρνουν τις θέσεις τους για τη νέα σεζόν

koinoniaoramega
Το ραντεβού με την καθημερινή πρωινή ενημέρωση στο MEGA ξεκινά την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 5 το πρωί. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη παίρνουν τις θέσεις τους στην αφετηρία προκειμένου να διανύσουν ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι της επιτυχημένης εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA».

Οι δύο δημοσιογράφοι που πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στη ζώνη τους και κατάφεραν να κερδίσουν την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού – βάση και των μετρήσεων τηλεθέασης – δηλώνουν έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα. Έμπειροι αλλά κυρίως ρεαλιστές δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και η πρωινή ενημέρωση θα αποτελέσει ένα δυναμικό πεδίο διαμόρφωσης ατζέντας της επικαιρότητας. O Ιορδάνης και η Ανθή βαδίζουν με σταθερότητα στο δρόμο που έχουν χαράξει εδώ και δύο χρόνια στο MEGA.

Τον δρόμο μιας απόλυτα επιτυχημένης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Μαζί τους ένα επιτελείο από έμπειρους συνεργάτες που εργάζεται καθημερινά για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ρεπόρτερ, ανταποκριτές, τεχνικοί με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Βασίλη Πελέκη στο τιμόνι της αρχισυνταξίας της «Κοινωνίας ώρα MEGA».
koinonia-ora-mega


Η επικαιρότητα τη σεζόν που ξεκινά αναμένεται να είναι θερμή, σε πολιτικό, οικονομικό και διεθνές επίπεδο. Η «Κοινωνία ώρα MEGA» απέδειξε και την σεζόν που έκλεισε ότι κάλυψε όλα τα θέματα, έδωσε βήμα σε όλες τις απόψεις, έβγαλε ειδήσεις που συζητήθηκαν και ανέδειξε θέματα που ζητούσαν άμεση παρέμβαση. Δεν έλειψε βέβαια και το χιούμορ, οι ανάλαφρες νότες μέσα στην ημέρα, τα πειράγματα με τους συνεργάτες και η καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο παρουσιαστών. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και ψυχραιμία τις όποιες εξελίξεις προκύψουν.

Με παρακαταθήκη ένα καλά στρωμένο έδαφος από πλευράς απήχησης στο τηλεοπτικό κοινό η «Κοινωνία ώρα MEGA» μπαίνει στο στίβο της πρωινής ενημέρωσης για να διεκδικήσει και πάλι κορυφαία θέση. Την προηγούμενη σεζόν η εκπομπή του MEGA διπλασίασε τα ποσοστά της σε σχέση με την πρώτη χρονιά που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του MEGA ενώ έκλεισε με πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 5 το πρωί ο Ιορδάνης και η Ανθή θα πουν την πρώτη καλημέρα στο MEGA σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν για το κανάλι.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κορινθία

Στυλιανίδης για κακοκαιρία: Πάρα πολύ έντονα τα φαινόμενα, αν χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί το 112

Κρήτη: Οι «νταήδες» υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τους επιτέθηκαν - «Μου έσπασαν τη μύτη» λέει ο ένας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης