Λόρι Λάφλιν: «Λύνει» τη σιωπή της μετά τη φυλάκιση για δωροδοκία

Λόρι Λάφλιν: «Λύνει» τη σιωπή της μετά τη φυλάκιση για δωροδοκία

500.000 δολάρια πλήρωσε η ηθοποιός για να μπουν οι κόρες της σε κολέγιο - Τι λέει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της

loriii
Δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή της, η Λόρι Λάφλιν που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για δωροδοκία έλυσε τη σιωπή της.

Η «θεία Μπέκι» από το «Full House» και ο σύζυγός της, Μάσιμο Τζιανούλι κατηγορήθηκαν τον Μάιο του 2021 ότι πλήρωσαν 500.000 δολάρια, ως δωροδοκία για να κάνουν δεκτές τις δύο κόρες τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει τις κόρες του, Ιζαμπέλα Ρόουζ και Ολίβια Τζέιντ στην ομάδα κωπηλασίας του πανεπιστημίου, δήθεν ως στρατολογούμενο πλήρωμα, αν και κανένα κορίτσι δεν ήταν κωπηλάτης.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η 57χρονη ηθοποιός έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις της σχετικά με την ενοχή της, αλλά και τα συναισθήματά της όταν όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω στην ίδια και την οικογένειά της.


Η Λάφλιν μίλησε για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό στο Λος Άντζελες που την «αγκάλιασε» μετά από το σκάνδαλο. «Με υποδέχτηκαν με τόσο ανοιχτές αγκάλες σε μια στιγμή που ένιωθα ιδιαίτερα στενοχωρημένη και συντετριμμένη», είπε.

«Έτσι βρήκα ένα σπίτι και γι' αυτό είμαι τόσο περήφανη που βρίσκομαι εδώ και συνεργάζομαι με αυτόν τον οργανισμό, γιατί πραγματικά νοιάζονται. Είναι πραγματικά μια κοινότητα», πρόσθεσε. Πρόκειται για έναν οργανισμό που βοηθά ανθρώπους με επισιτιστικά προβλήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται, ότι η Λάφλιν καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με πρόστιμο 15.000 δολαρίων και 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Εξέτισε την ποινή της στο Δουβλίνο της Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2020 και αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο.

Δείτε το βίντεο από την αποφυλάκισή της

Lori Loughlin getting out of prison in time for New Year’s Eve | GMA



Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρέθηκε η μικρότερη κόρη, Ολίβια.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο YouTube πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, η Ολίβια είχε πει στους θαυμαστές της ότι «δεν ενδιαφερόταν πραγματικά για το σχολείο» αλλά για την επερχόμενη εμπειρία της στο κολέγιο.

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακολούθους της συμβουλές σχετικά με το πώς να κάνουν αίτηση στο πανεπιστήμιο. Λίγες μέρες μετά, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες συνέλαβαν τους γονείς της για το σκάνδαλο με τη δωροδοκία.

shutterstock_1327524332


Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στη Βοστώνη απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος του Ουίλιαμ «Ρικ» Σίνγκερ, που θεωρείται ο επικεφαλής της κομπίνας. Μέσω του δικτύου του, του Edge College & Career Network, το οποίο εξυπηρετεί από διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων εταιρειών μέχρι διάσημους ηθοποιούς, κανόνιζε ώστε τις εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστήμια να τις δίνουν άλλοι στη θέση των παιδιών των πελατών του και σε μερικές περιπτώσεις φρόντισε ώστε υποψήφιοι για εισαγωγή να καταγραφούν ως επιλεγμένοι αθλητές, παρόλο που δεν είχαν καμιά αθλητική ικανότητα.

Φωτογραφία: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Καιρός: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - Χάρτες του meteo


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης