Μπρους Γουίλις: Η κόρη του ηθοποιού ποζάρει γυμνή

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του ηθοποιού ποζάρει γυμνή

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια απαθανατίζεται γυμνή - Τον Οκτώβριο του 2021 είχε βιντεοσκοπηθεί ξανά για τις ανάγκες του μουσικού της βίντεο «Love Without Passion»

Scout_Willis_2
Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ Γουίλις, γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της την Τετάρτη και με μία δημοσίευσή της στο Instagram, τα αποκάλυψε όλα.

Η τραγουδίστρια με την ανάρτησή της παρουσίασε στους θαυμαστές της το πίσω μέρος του σώματος της, ενώ χαλάρωνε σε ένα υπαίθριο υδρομασάζ με θέα στους λόφους του Λος Άντζελες.

«Αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, ενώ οι ακόλουθοι της Σκάουτ, έσπευσαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά και να σχολιάσουν την αποκαλυπτική φωτογραφία της.

Δείτε τη δημοσίευση:  

Τον Οκτώβριο του 2021, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις είχε βιντεοσκοπηθεί ξανά γυμνή και για τις ανάγκες του μουσικού της βίντεο «Love Without Passion». Τότε είχε χρησιμοποιήσει τα μαλλιά της για να καλύψει το στήθος της, αφήνοντας το υπόλοιπο σώμα της εκτεθειμένο στο φακό.

Κλείσιμο
Scout LaRue Willis - Love Without Possession (Official Video)

Η Σκάουτ είναι μία από τις τρεις κόρες του Γουίλις και της Ντέμι Μουρ. Το πρώην ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 1987 έως το 2000, έχει επίσης άλλες δύο κόρες την 33χρονη Ράμερ και την 28χρονη Ταλούλα.

Ο Μπρους, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία, είναι επίσης πατέρας της 10χρονης Μέιμπελ και της 8χρονης Έβελιν, με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.


Ειδήσεις σήμερα:

Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Αύγουστο - Στα 15-17 λεπτά η τιμή της κιλοβατώρας μετά τις επιδοτήσεις

Ο μουσικός με τη βερμούδα στο Προεδρικό: Πήγα με τις σαγιονάρες, έβαλα κοστούμι την ώρα του κονσέρτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης