Ντέμι Μουρ: Είναι «αποφασισμένη να παραμείνει σέξι και επιθυμητή»

Ντέμι Μουρ: Είναι «αποφασισμένη να παραμείνει σέξι και επιθυμητή»

Η διάσημη ηθοποιός θα κλείσει σε λίγους μήνες τα 60 της χρόνια, όπως αναφέρει όμως δεν σκοπεύει να αφήσει την ηλικία να την επηρεάσει

moore-demi
Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 60 της χρόνια, η Ντέμι Μουρ δηλώνει, ότι σκοπεύει να αψηφίσει τον χρόνο και τα στερεότυπα για τις ηλικιωμένες γυναίκες.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε στον χρόνο που περνά και πέρασε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που διανύουν την έκτη δεκαετία στη ζωή τους. Σχετικά με αυτό, η Μουρ είπε χαρακτηριστικά ότι: «Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι».


Στη συνέχεια η ίδια επισήμανε ότι: «Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».



Ακόμη, η Μουρ θέλησε να τονίσει πως δεν χρειάζεται οι μεγαλύτερες γυναίκες να ντύνονται πάντα με αποκαλυπτικά ρούχα για να είναι σέξι.

«Όταν είμαι στο Αϊντάχο, είναι γενικά φόρμες όλη μέρα, κάθε μέρα», είπε σχετικά με το ντύσιμο που επιλέγει στην καθημερινότητά της και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ίδιο με το να φοράω ένα υπέροχο ντύσιμο για το κόκκινο χαλί ή ένα κομψό σύνολο σχεδιαστών στην πρώτη σειρά για την Εβδομάδα Μόδας».
moore_thema

Η Ντέμι Μουρ είναι από τις γυναίκες που αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλά αριθμοί. Ειδικά από τότε που ξεκίνησε να αναρτά περισσότερες φωτογραφίες της στο Instagram, έγινε σαφές ότι η εμφάνισή της δεν παραπέμπει σε μία γυναίκα που πλησιάζει τα 60. 

H ηθοποιός διαθέτει ένα αρκετά καλογυμνασμένο σώμα και ένα πρόσωπο που φαίνεται φρέσκο χωρίς να θυμίζει τις φουσκωμένες υπερβολές, στις οποίες έχουν καταφύγει άλλες σελέμπριτι. 




Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μουρ έχει αναρτήσει επίσης στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, μέσα από επίσης  αρετουσάριστες φωτογραφίες της, στις οποίες χαμογελά. Πρόκειται για τον σεφ, Ντάνιελ Χαμ, με τον οποίο είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό, διατηρώντας αρκετά χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις τους. 

«Είναι πραγματικά στα καλύτερα τους αλλά και με δυσκολίες αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει πριν από μερικούς μήνες πηγή στο Page Six και συνέχισε: «Ο Ντάνιελ εργάζεται πολλές ώρες στο εστιατόριό του, αλλά ακόμα βρίσκουν χρόνο για να τον συνοδεύει η Ντέμι εκεί σε ρομαντικά δείπνα».

Κλείσιμο



Τη θετική διάθεσή της και την αισιοδοξία που τη διακατέχει επιδεικνύει και στις δύσκολες στιγμές που περνά στη ζωή της. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικούς μήνες η ίδια κλήθηκε να διαχειριστεί τη διάγνωση του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Μπρους Γουίλις, με αφασία.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι και γονείς, ενώ η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του Γουίλις και μοιράζεται αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, όπου είναι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.







Φωτογραφία: Splashnews.com



Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

«Ο Μπάιντεν εξακολουθεί να είναι καλά και να έχει ήπια συμπτώματα» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης