Κένταλ Τζένερ: Δικαιώθηκε το μοντέλο - Τι συνέβη με τον άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της

Κένταλ Τζένερ: Δικαιώθηκε το μοντέλο - Τι συνέβη με τον άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της

Το δικαστήριο ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα που είχε ζητήσει το μοντέλο εις βάρος του άνδρα που μπήκε «απρόσκλητος» στο σπίτι της, πριν από επτά μήνες

Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-07-22T082045_398
Η Κένταλ Τζένερ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί, όταν ένας άγνωστος άνδρας εισβάλλει στο σπίτι της, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται όχι μόνο για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, αλλά και μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες παγκοσμίως. Η ασφάλειά της λοιπόν, αποτελεί βασική της προτεραιότητα.

Έτσι, φρόντισε να τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα με τον άνδρα που κατάφερε να εισβάλει στην ιδιοκτησία της πριν από επτά μήνες, Άρνολντ Όσκαρ Μπάμπκοκ, ακολουθώντας φυσικά τη νομική οδό.

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το E!News, το δικαστήριο ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα, που είχε ζητήσει η Κένταλ Τζένερ εις βάρος του άνδρα και τα έθεσε σε ισχύ για τρία χρόνια.

Προκειμένου όμως, να εξασφαλίσει σίγουρα την ασφάλειά της, η Κένταλ προέβη επίσης και στις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα φύλαξης και προστασίας της.

Κλείσιμο

«Η Κένταλ αναβάθμισε τη φύλαξή της και έχει μια μεγάλη ομάδα ανδρών στην ιδιοκτησία της. Όλοι νιώθουν ότι χρειάζονταν μια μεγάλη παρουσία ασφάλειας, σε περίπτωση που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε ξανά. Ήταν τρομακτικό και πολύ ανησυχητικό για όλους», ανέφερε στο E!News πηγή από το περιβάλλον της.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Έβρο: Στις παρυφές του δάσους Δαδιάς το μέτωπο, σηκώθηκαν εναέρια μέσα


ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από πρόβα του Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο - «Δεν θέλω να πω ότι οι εκλογές τελείωσαν»


Bloomberg: Αμερικανοί εγκαταλείπουν μετακομίζουν μόνιμα σε Ευρώπη και Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης