Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: Οι παλιότεροι δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε τέτοια επιτυχία

Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: Οι παλιότεροι δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε τέτοια επιτυχία

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδυόταν τον νωματάρχη Προύσαλη μίλησε για την επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, αλλά και το μεγάλο φινάλε της

σουξες
Για τις «Άγριες Μέλισσες» που έριξαν πρόσφατα αυλαία, αλλά και την επιτυχία που σημείωσαν, μίλησε ο Γιώργος Σουξές.

Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 εξέφρασε τα συναισθήματα που έχει για το τέλος της σειράς, μετά από τρία χρόνια. «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο εγώ, επικοινωνώ και με τους άλλους ηθοποιούς από το καστ, όλοι το ίδιο αισθάνονται. Ζήσαμε πολλές και δυνατές στιγμές αυτά τα τρία χρόνια. Ξάφνιασε εμάς αυτή η σειρά, το κοινό, τα κανάλια», εξήγησε αρχικά στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

«Επειδή είμαι ρεαλιστής γενικά, είχα ξυπνήσει μια μέρα πολύ πρωί, πριν από τέσσερις μήνες κι είχα πάει στο Διαφάνι, στα σκηνικά που έχουν στηθεί στην Παλλήνη, για να δω το χωριό έρημο, χωρίς κανέναν. Με αυτόν τον τρόπο είδα την επόμενη μέρα και μπήκα στο κλίμα του τέλους. Πιστεύω ότι μια τέτοια επιτυχία οι παλιότεροι ηθοποιοί της σειράς, δεν θα προλάβουμε να την ξαναζήσουμε. Για τους νεότερους εύχομαι να βιώσουν ξανά μια αντίστοιχη χαρά», τόνισε ο ηθοποιός.

σεουξες


Όσο για τις μνήμες που του έχουν μείνει από τη σειρά, ο Γιώργος Σουξές δήλωσε: «Κρατάω τον κόσμο που μου φώναζε "νωματάρχη Προύσαλη, Βασίλη, τι κάνεις;". Κρατάω το "σ'αγαπάμε σπάταλα, νωματάρχη της καρδιάς μας", και δεν με δυσαρεστεί που δεν λένε "κύριε Σουξέ, τι κάνετε;". Ο ρόλος αυτός έγραψε ιστορία. Να σας πω κι ένα όνειρό μου. Θα ήθελα η παραγωγή να μου έδινε τη στολή του Προύσαλη να την κρατήσω και να τη φυλάξω. Όχι για να τη βάζω ως κοστούμι στις Απόκριες, αλλά γιατί αν η σειρά γίνει ποτέ θεατρική παράσταση, εγώ θα έχω το κοστούμι έτοιμο», είπε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή η πρώτη μου σύζυγος ήταν σκηνογράφος κι ενδυματολόγος, ξέρω πολύ καλά την αξία των κοστουμιών των Άγριων Μελισσών. Κάποια ενδύματα να μπουν και σε προθήκες, αν δημιουργηθεί κάποιος σχετικός χώρος στην Παλλήνη και τα ΚΑΠΑ Studios. Mιλάμε για ιστορική τηλεοπτική σειρά».




Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Πολύ μεγάλος κίνδυνος και σήμερα - Στάχτη πάνω από 15.500 στρέμματα στην Πεντέλη


Ιταλία: Θέμα χρόνου η παραίτηση Ντράγκι, μία ανάσα από πρόωρες εκλογές η χώρα


Περού: Δεκάδες συλλήψεις σε σχέση με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης