Τηλεόραση: Έριξαν αυλαία οι καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές - Δείτε πώς αποχαιρέτησαν οι παρουσιάστριες το τηλεοπτικό κοινό

Τηλεόραση: Έριξαν αυλαία οι καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές - Δείτε πώς αποχαιρέτησαν οι παρουσιάστριες το τηλεοπτικό κοινό

Μενεγάκη, Σκορδά, Μπάρκα, Μελέτη, Καινούργιου, Μαγγίρα αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

menegaki-kainoyioy-skorda-arthro
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι ψυχαγωγικές εκπομπές ρίχνουν αυλαία μία-μία.

Οι παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό με φανερή τη συγκίνησή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες τους για την επόμενη χρονιά.

Η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στο κοινό της και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη δημιουργική σεζόν που πέρασαν μαζί.

«Να ευχαριστήσουμε εσάς, γιατί είναι μεγάλη τιμή και χαρά που επιλέγετε να μπαίνουμε στα σπίτια σας και εσείς να αγκαλιάζετε τα δικά μας όνειρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν ποτέ ούτε να αλλάξουν εμένα, ούτε οι ίδιοι όμως, για να γίνει χαμός. Κάναμε τα όνειρά μας με τη δική μας αισθητική και με τη δική μας αξιοπρέπεια, χωρίς ψευτιές κι ερχόμασταν εδώ με χαμόγελο. Να αγαπάμε, να είμαστε λιγότερο επικριτικοί, να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Ευχαριστώ για την αγάπη που έχω πάρει αυτά τα δύο χρόνια. Ελπίζω από Σεπτέμβρη να είμαστε πάλι όλοι με το ίδιο κέφι που ήρθαν και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος. Να ευχηθώ ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, με πολλή αγάπη, με έρωτες, με αγκαλιές, φιλιά, πολύ χορό και τον Σεπτέμβρη θα είμαστε εδώ να περνάμε υπέροχα τα πρωινά μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla5xey87d5t)

Και η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό, με εμφανή συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Εκείνη και η ομάδα της ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη, όμως ένα μέλος θα λείπει και αυτό δεν είναι άλλο από την αγαπημένη της φίλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι. 

«Θέλω να ευχαριστήσω αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά, με τη Φλορίντα να της απαντάει βουρκωμένη: «Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα. Είναι κάτι παραπάνω από αδερφή μου».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla3umi8cn89)

Η «βασίλισσα» των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβρη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στον αέρα της εκπομπής «Ελένη»: «Εμείς φεύγουμε, αλλά όχι για πολύ, για 2 μήνες μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι και τον Σεπτέμβρη, νωρίς νωρίς θα είμαστε και πάλι εδώ στο πόστο μας, να ξεκινήσει μια ακόμη σεζόν. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε και λίγο παραπάνω. Μην πιέζεστε τόσο πολύ, χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί έρχεται και ο χειμώνας. Και θα είναι και αυτός μακρύς. Μαζί συνεχίζουμε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl4bjxu3kcdd)

Στο φινάλε τους έφτασαν και οι εκπομπές του Alpha, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει τον δικό της απολογισμό. Ειδικότερα, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αποκάλυψε ότι παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει με το «Happy Day».

«Θέλω να πω ότι το μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς! Γιατί εσείς μας επιλέγετε εδώ και δέκα χρόνια, εσείς μας βάζετε στο σπίτι σας, εσείς μας θέλετε για πρωινή σας παρέα. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Δεν μου αρέσει να μιλάω συχνά για νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή πέρσι πήρα τα συνολικά της σεζόν, είμαστε για ακόμη μια χρονιά έχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το team. Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα χαμογελάω αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα – και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla2sejgtkz5)

Και η εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου «Super Κατερίνα» έφτασε στο τέλος της, με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί τους συνεργάτες της έναν-έναν.  «Χρύσλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια. Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό, τα έχουμε ξεχάσει όλα. Γιάννη, σε ευχαριστώ. Η επιτυχία είναι και συνολική, αλλά και εσάς των τριών. Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αντρέα μου, το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή. Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πορεύομαι και να εργάζομαι χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να ένιωθα τόσο ασφαλής όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά. Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha. Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό κι εμένα να με κάνετε καλύτερη», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla6ypdqw66p)

Και η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» έριξε αυλαία σήμερα, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετούν το κοινό τους. Τον λόγο πήρε πρώτα ο παρουσιαστής και δήλωσε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη πάνω από όλα, τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτήν την εκπομπή. Ξέρετε, εμείς που είμαστε λίγο πιο παλιοί στην τηλεόραση, καμιά φορά στην πορεία χανόμαστε στη μετάφραση, χάνουμε τη σπίθα για ρεπορτάζ, τη σπίθα για διάκριση, τη σπίθα για επιτυχία και καμία φορά αυτή τη σπίθα, τη βλέπουμε σε νεότερους συναδέλφους κι εγώ φέτος αυτή τη σπίθα την είδα στους ανθρώπους που απάρτιζαν αυτή εδώ την εκπομπή και αυτή η σπίθα μου έδωσε νέα πνοή και νέα δύναμη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί αυτή η εκπομπή ήταν μία επιτυχημένη εκπομπή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, καλό καλοκαίρι».

"Πρωινό" | Με δάκρυα στα μάτια η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά από 9 χρόνια

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά και με βουρκωμένα μάτια έκανε τον δικό της απολογισμό και ευχαρίστησε την οικογένεια του ΑΝΤ1.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό μόνο για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό, δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα εννέα ή δέκα χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ, γιατί χθες μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε "σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Και όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη, αν έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω". Οπότε, με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω κάποια στελέχη όπως τον κο Λάτσιο, τον κο Καλημέρη, όλα τα στελέχη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά πάνω από όλα άνθρωπο Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη του αυτά τα 9 χρόνια. Σας κοιτάζω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και σας ευχαριστώ όλους. Και ένα ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλα κανάλια. Δεν έχει σημασία γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο».

Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε. Σε ανακοίνωσή του το κανάλι αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Φινάλε έκανε και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού με το κοινό για του χρόνου στο Star. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε εντελώς άβαφη στο τέλος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» κι είπε: «Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla5h8t099c9)

Στη συνέχεια, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα το πρωινό δίδυμο του «Breakfast@Star», που δεν θα συνεχίσει στο κανάλι την επόμενη χρονιά.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε. Τους εύχομαι καλό καλοκαίρι»,
ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla5jal3g73t)

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έφτασε κι αυτή στο τέλος της για φέτος κι η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μεγάλη χαρά.

«Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Να σας ευχηθούμε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να κάνετε βουτιές να μαυρίσετε. Καλή αντάμωση από τον Σεπτέμβριο», είπε με τη Μαρία Αντωνά, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής να προσθέτει: «Νιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες αλλά πιο πολύ εσένα, Μπέττυ μου. Όλο αυτό το διάστημα μπορεί να ένιωθα μακριά από την οικογένειά μου και από τους ανθρώπους μου, αλλά είχα όλους εσάς που είσαστε δίπλα μου σαν οικογένεια και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla6w7s52dap)


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες


Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης