Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φέτος βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι και επέλεξα να μείνω εδώ»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φέτος βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι και επέλεξα να μείνω εδώ»

Το «Happy Day» έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό και την επόμενη σεζόν

Stamatina
Μια μια οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα ήταν πολύ συγκινημένη όταν αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή για φέτος έκανε τον δικό της απολογισμό, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αποκάλυψε ότι παρά τις προτάσεις που είχε επέλεξε να συνεχίσει με το «Happy Day».

«Θέλω να πω ότι το μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς! Γιατί εσείς μας επιλέγετε εδώ και δέκα χρόνια, εσείς μας βάζετε στο σπίτι σας, εσείς μας θέλετε για πρωινή σας παρέα. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Δεν μου αρέσει να μιλάω συχνά για νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή πέρσι πήρα τα συνολικά της σεζόν, είμαστε για ακόμη μια χρονιά έχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το team», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα χαμογελάω αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα – και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla2sejgtkz5)


Το συγκινητικό αντίο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla35v5j1v0x)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης