Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Φονικά τροχαία τα ξημερώματα σε Κηφισό, Νέα Φιλαδέλφεια, Πάτρα και Κρήτη - Νεκροί ένας 22χρονος, δύο 25χρονοι και ένας 33χρονος - Πώς έγιναν τα δυστυχήματα

troxaia_philadelpheia_kifisos_art
Τέσσερις νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στον δρόμο μέσα σε λίγες ώρες σε Αθήνα, Πάτρα και Κρήτη.

Στην Αθήνα, τραγικό θάνατο βρήκαν ένας 22χρονος και ένας 25χρονος  σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για το τροχαίο ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να στρίψει προς Κόκκινο Μύλο. Αρχικά προσέκρουσε σε δύο πινακίδες και μετά κατέληξε στην κολώνα, η οποία έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο.  Χρειάστηκαν 9 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του οχήματος.

troxaia___2_
troxaia___3_
troxaia___4_
troxaia___5_
troxaia___1_
troxaia___6_

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον θείο του 22χρονου  ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

«Δούλευε σε μπαρ και επέστρεφε από τη βάρδιά του. Την κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή, τον ξέρει τον δρόμο, ούτε είχε πιει από όσο ξέρω. Εγώ πιστεύω οτι εμπλέκεται και δεύτερο όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του 22χρονου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl9z4c51w0z5)


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.

Λίγο αργότερα, στη οδό Δεκελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 25χρονος που οδηγούσε μηχανή τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από σύγκρουση με  αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας ήταν αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ. Την ώρα του δυστυχήματος ήταν εκτός υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος. 

philadelfeia-troxaio-1
philadelfeia-troxaio-2
philadelfeia-troxaio-3


Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το φρικτό τροχαίο:

Αυτόπτης μάρτυρας δηλώσεις για το τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια


Αυτόπτης μάρτυρας δηλώσεις για το τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια (2)


Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά και ειδικότερα στις 6:30 το πρωί, ένας ακόμη 25χρονος έχασε τη ζωη τους στην Πάτρα έπειτα από  τροχαίο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

291609340_406741688148152_2346312782721399360_n-1024x577
291618672_1070265653609312_7617383914860881951_n-1024x577


Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το  flamis βρέθηκε στην κυριολεξία πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.


troxqaio9
Ο 25χρονος Νίκος που «έσβησε» στην άσφαλτο


Νεκρός 33χρονος στην Κρήτη

Ο κατάλογος των νεκρών από τροχαία δεν σταματάει, δυστυχώς, εδώ. Νεκρός από τροχαίο ανασύρθηκε τη νύχτα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο και ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Ο άτυχος άνδρας μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ κινούνταν με το δίκυκλο του από το Σφακάκι με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του, να προσκρούσει με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού και να ανατραπεί.


kriti3
Ο 33χρονος Αντώνης, γνωστός επιχειρηματίας στην Κρήτη, θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο


Άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι γιατροί, όμως, δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία συνδρομή καθώς ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε υποκύψει στα βαριά του τραύματα. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβόλησαν πισώπλατα τον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, ενώ έδινε ομιλία - Δείτε βίντεο

Μπλόφα ή πρόθεση του Ερντογάν οι φήμες για προσάρτηση του ψευδοκράτους στη Τουρκία

Επιδείνωση από το μεσημέρι με ισχυρές βροχές και κίνδυνο πλημμυρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης