Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει ηΜπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στο πλευρό του αγαπημένου της Σαμ Ασγκάρι.
Η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και έδωσε μια μικρή γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους για τον πώς περνάει στον… παράδεισό της.
«Δεύτερο μέρος από τον μήνα του μέλιτος εδώ σε αυτό το απίστευτο τροπικό κομμάτι του παραδείσου... Όχι αυτό δεν είναι μια καμπάνια κορίτσια... Είμαι απλά εγώ που ζω τη ζωή μου. Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις διακοπές με γιοτ, πηδάς από νησί σε νησί… Είναι κυριολεκτικά τρελό. Κορίτσια, αν θέλετε να χάσετε βάρος, πετάξτε με ελικόπτερο και θα χάσετε όλα τα υγρά σας εξαιτίας του άγχος... Νομίζω ότι έχασα 4 κιλά σε μια μέρα...», έγραψε στο μήνυμά της.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας