Η Μπρίτνεϊ Σπίαρςδείχνει να είναι σε εκπληκτική φόρμα καθώς απολαμβάνει τον τροπικό μήνα του μέλιτος με το μοντέλο σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι, μετά τον γάμο τους τον Ιούνιο.
Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, καθώς χαριεντιζόταν στην παραλία με ένα πράσινο και ροζ μπικίνι το οποίο αναδείκνυε το γυμνασμένο της σώμα.
Αν και ο καιρός φαινόταν καλός στο βίντεο, η τραγουδίστρια παραπονέθηκε για την έλλειψη ήλιου, γράφοντας στη λεζάντα της: «Φυσικά στο ταξίδι του μέλιτος μου ο ήλιος δεν βγαίνει», προσθέτοντας ότι «βρέχει γάτες και σκυλιά».
Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον σύζυγό της, του οποίου η σκιά φαινόταν καθ' όλη τη διάρκεια.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.