Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον Θέμη Σοφόκαθώς είχε τα γενέθλιά του. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, μέσα από Instagram της με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη και θαυμασμό.
Η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίεσυε δύο φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους.
«Χρόνια πολλά Θέμη Σοφό. Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, και δημιούργησε την δική τουοικογένεια με τον ερχομό των τριών παιδιών του.
Οι κόρες τους μαζί με τον μικρό τους γιο, αποτελούν προτεραιότητα στην καθημερινότητά τους. Πολλές είναι οι φορές κατά τις οποίες η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρεται στα παιδιά της, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, «Happy Day».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ευχηθεί στον σύζυγό της
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.