Ορέστης Τζιόβας: «Υπήρξε σκηνοθέτης με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν έχει ακουστεί γιατί δεν τον έχουν καταγγείλει»

Ορέστης Τζιόβας: «Υπήρξε σκηνοθέτης με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν έχει ακουστεί γιατί δεν τον έχουν καταγγείλει»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη και αναφέρθηκε επίσης, σε άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές από τον χώρο του θεάματος

τζιοβαας_
Συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και αναφέρθηκεσ την οικονομική ανασφάλεια που έχει βιώσει, αλλά και τις υποθέσεις Λιγνάδη - Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι του χώρου.

«Με έχει κουράσει η οικονομική ανασφάλεια όλα αυτά τα χρόνια. Μου έχει τύχει και να μείνω χωρίς καθόλου δουλειά. Στα 40 μου νιώθω πως θα κάνω πίσω βήματα στην καριέρα μου, αν πάω να δουλέψω ξανά σερβιτόρος. Έχω νιώσει και αμηχανία, όταν δούλεψα σε άλλη δουλειά, εκτός της υποκριτικής. Το ξεπέρασα όμως», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl44cqgr2all)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και δήλωσε: «Έχω φερθεί πιο άσχημα σε ανθρώπους από ό,τι μου φέρθηκαν εκείνοι. Δεν έχω υπάρξει τόσο ειλικρινής όσο θα ήθελα και ήμουν και άπιστος. Με έχει πληγώσει πολύ μια γυναίκα, είτε με ερωτική απογοήτευση, είτε με εκδικητικές πράξεις».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ήθελα να συνεργαστώ ξανά, πριν γίνουν όλες οι καταγγελίες. Με τον Λιγνάδη συνεργάστηκα, γιατί έτυχα σε μια θέση και ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, οπότε η συνεργασία μου μαζί του ήταν ένα καλό επαγγελματικό βήμα για εμένα. Κατά τα άλλα, δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί τους, λόγω προσωπικότητας. Άσχετα με αυτά που έγιναν, δεν θα ήθελα. Λιγότερο έπεσα από τα σύννεφα με τον Λιγνάδη, περισσότερο με τον Φιλιππίδη. Το κομμάτι "βιασμός" δεν ήταν κάτι που είχα ακούσει έστω, σαν φήμη. Το κομμάτι με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις προτιμήσεις του υπήρχε σαν φήμη», δήλωσε.

«Υπήρξε σκηνοθέτης, ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα, γιατί δεν τον έχουν καταγγείλει. Αυτός ο σκηνοθέτης δουλεύει κανονικότατα και μάλιστα, σκηνοθέτησε και στο Εθνικό», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Με ζέστη κάνει ποδαρικό ο Ιούλιος, υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Ονόματα, φωτογραφίες και «πρεσάρισμα» σε Σουηδία και Φινλανδία από την Τουρκία για την έκδοση «τρομοκρατών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης