Ορέστης Τζιόβας για τις δηλώσεις του Γιάννη Λιγνάδη σχετικά με τις «συνωμοσίες»: «Ήταν άχρηστο όλο αυτό»

Ορέστης Τζιόβας για τις δηλώσεις του Γιάννη Λιγνάδη σχετικά με τις «συνωμοσίες»: «Ήταν άχρηστο όλο αυτό»

Ο ηθοποιός απάντησε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, που χρησιμοποίησε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, χωρίς να είναι καν μάρτυρας

τζιοβας
Μία σκληρή απάντηση έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας στον Γιάννη Λιγνάδη, αφού χρησιμοποίησε το όνομά του, ενώπιον του Δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης πως «ο Ορέστης Τζιόβας πριν ενάμιση χρόνο είχε πει σε συνέντευξή του ότι προετοιμάζεται κάτι για τον Λιγνάδη, υπονοώντας πως πρόκειται για συνωμοσία».

«Το είδα ότι αναφέρθηκε το όνομά μου στο δικαστήριο. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως "η οργάνωση των ανθρώπων που έχουν κακοποιηθεί να κινηθούν νομικά", δεν ονομάζεται συνωμοσία. Ονομάζεται "οργάνωση κατά μιας εγκληματικής πράξης"», διευκρίνισε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckt1h33taegh)

«Όταν μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ζήσει μια εμπειρία τέτοια από έναν άνθρωπο συγκεκριμένα, δεν νομίζω ότι ονομάζεται συνωμοσία. Συνωμοσία ονομάζεται να προσπαθήσεις να ονομάσεις αυτήν την οργάνωση "συνωμοσία"», συμπλήρωσε.

Τέλος, απάντησε αν σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του Γιάννη Λιγνάδη. Όπως είπε, δεν έχει λόγο να το κάνει, εφόσον κι εκείνος δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Δεν έχω λόγο να το κάνω. Αυτά τα πράγματα, λέγονται στο δικαστήριο. Δεν έχει κάνει κάποια νομική κίνηση εναντίον μου ο Γιάννης Λιγνάδης, ώστε να πάρω κι εγώ με τη σειρά μου τα μέτρα μου. Ήταν λάθος του να χρησιμοποιήσει σε μια δίκη το όνομα ενός ανθρώπου, που δεν είναι καν μάρτυρας. Εγώ πήρα δημόσια θέση κι έχω πλήρη συνείδηση, επομένως μπορεί να σχολιαστεί αυτή η θέση από τον οποιονδήποτε, το να το χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο αυτό το απόσπασμμα όμως χωρίς να είμαι μάρτυρας, προφανώς ήταν άχρηστο όπως είπε ο εισαγγελέας», τόνισε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου, δεν ήθελε να πληρώσει προστασία»: Ξεσπά ο πατέρας του 38χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς ποζάρει με μαγιό για να στηρίξει τo δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας παράνομης υιοθεσίας βρέφους στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης