Τζόνι Ντεπ: Το κάστρο της Disneyland φωταγωγήθηκε με το πρόσωπο του Τζακ Σπάροου

Τζόνι Ντεπ: Το κάστρο της Disneyland φωταγωγήθηκε με το πρόσωπο του Τζακ Σπάροου

Αν και αποτελεί πλέον, «παρελθόν» για τους «Πειρατές της Καραϊβικής», η Disney προχώρησε σε μία κίνηση για να τιμήσει τον ηθοποιό μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__15_
Αν και ο Τζόνι Ντεπ αποτελεί πλέον, παρελθόν από τη Disney και τους «Πειρατές της Καραϊβικής», η εταιρεία παραγωγής φρόντισε να «επανορθώσει» κατά κάποιον τρόπο.

Όταν κυκλοφόρησε το άρθρο της Άμπερ Χερντ κατά του Τζόνι Ντεπ στην Washington Post, η Disney διέκοψε αμέσως τη συνεργασία της μαζί του, ενώ τον απομάκρυνε από τον ρόλο του Τζακ Σπάροου.

jack

Σε δηλώσεις του για την κινηματογραφική επανεκκίνηση του franchise το 2018, ο επικεφαλής των στούντιο παραγωγής, Σον Μπέιλι, τόνισε πως στόχος είναι οι επόμενες ταινίες να εμποτιστούν με «νέα ενέργεια και ζωντάνια», οπότε ο Τζόνι Ντεπ θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό.

Όσο οι συζητήσεις για τη νέα ταινία βρίσκονται σε εξέλιξη, το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι φιγουράρει αρκετά συχνά στα δημοσιεύματα που αφορούν τον αντικαταστάτη του Ντεπ.

Κλείσιμο


Ωστόσο, μετά την ετυμηγορία που «δικαιώνει» τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, η Disney φρόντισε να κάνει μια κίνηση για να τον τιμήσει, φωταγωγώντας το κάστρο της Disneyland στο Παρίσι με το πρόσωπό του ως Τζακ Σπάροου.



Βέβαια, κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον της πρώην συζύγου του, ο Ντεπ επιβεβαίωσε στον δικηγόρο της Χερντ ότι «με τίποτα σε αυτή τη γη», ούτε καν «με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά» δεν θα επέστρεφε στη δουλειά με την Disney για μια ακόμα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».



Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης