Τζόνι Ντεπ: Πρώην στέλεχος της Ντίσνεϊ εξετάζει την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά τη δικαίωσή του

Τζόνι Ντεπ: Πρώην στέλεχος της Ντίσνεϊ εξετάζει την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά τη δικαίωσή του

Η νίκη του ηθοποιού στη δίκη με την Άμπερ Χερντ, φαίνεται ότι θα επηρεάσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του θρυλικού Τζακ Σπάροου, ωστόσο ο Ντεπ έχει δηλώσει ήδη πως δεν θα επέστρεφε ούτε με «300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά»

Οι-Πειρατες-της-Καραιβικης-768x431
Η δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στην αγωγή κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ίσως επαναφέρει την καριέρα του στα επίπεδα που ήταν, πριν η Χερντ τον κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία. Η επιστροφή του θρυλικού Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής», είναι καθώς φαίνεται το φλέγον ζήτημα και τα ξένα πρακτορεία έχουν πάρει «φωτιά».

Τα καλά νέα για τον Ντεπ και τους θαυμαστές του, έρχονται από ρεπορτάζ του People, που επικαλείται πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ντίσνεϊ. Το άτομο αυτό, φέρεται να εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του Ντεπ με το στούντιο. Φυσικά ερωτήθηκε για το franchise των Πειρατών και εάν μπορεί να επιστρέψει μετά από αυτή τη νίκη.

Το ανώνυμο αυτό υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει ότι ο 58χρονος ηθοποιός, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Ντίσνει. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», δήλωσε στο People.

Ωστόσο ο Ντεπ έχει δηλώσει ήδη πως παρά το γεγονός ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου, απολύθηκε και δεν αποχώρησε, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ, ο εξεταστής Ben Rottenborn, του είπε: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Σωστά;», με τον ηθοποιό να απαντά «Σωστά».



Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης