Τζόνι Ντεπ: Η νέα κατάθεση στο δικαστήριο για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζόνι Ντεπ: Η νέα κατάθεση στο δικαστήριο για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

«Θέλω να δώσω στον Τζακ Σπάροου ένα αντίο» είπε ο ηθοποιός, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εκείνος ήταν που δεν ήθελε να συνεχίσει με έκτη ταινία

depp_heard_trial
Ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο βήμα, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του με την Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός, την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής», όπου και πρωταγωνιστούσε.

Οι καταγγελίες της Χερντ, για ενδοοικογενειακή βία, φαίνεται να επηρέασαν την καριέρα του ηθοποιού και  μάλιστα σε ένα από τα πιο εμβληματικά του φιλμ.


Ο ίδιος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην θέλει να συνεχίσει σε σίκουελ του επιτυχμένου φιλμ, λέγοντας ότι θα ήθελε να συμμετέχει σε ακόμη μία ταινία, για να δώσει στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου ένα τέλος όπως του αξίζει.

Johnny Depp Talks Being Dropped From Pirates of the Caribbean Movies


Ο 58χρονος, ανέφερε ότι έφυγε από το πρότζεκτ μετά το άρθρο της Χερντ το 2018, στο οποίο τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι, κάτι που εξόργισε τον ηθοποιό και τη μήνυσε έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότεμπορν, ρώτησε αν ο Ντεπ είχε απολυθεί πριν από το πρότεκτ, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων ήρθαν και τα σχόλια του Ντεπ, σχετικά με το ότι ήταν δυσαρεστημένος με τη σειρά ταινιών.

Η δικηγόρος του Ντεπ, Τζέσικα Μέγιερς, προσπάθησε να αποδείξει ότι ο ηθοποιός εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται να γυρίσει μια έκτη ταινία στα τέλη του 2018.

«Η αίσθησή μου ήταν ότι αυτοί οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να έχουν το σωστό αντίο», κατέθεσε ο Ντεπ και συνέχισε: «Υπάρχει τρόπος να τελειώσει ένα franchise όπως αυτό... Σχεδίαζα να το προχωρήσω μέχρι να έρθει η ώρα να τελειώσει ολοκληρωτικά».

Ο Τζόνι συνέχισε λέγοντας ότι μετά την κυκλοφορία της πέμπτης ταινίας των «Πειρατών» το 2017, η ομάδα της παραγωγής τον προσέγγισε για να συνεργαστεί μαζί τους σε μια έκτη. Ο Johnny είπε ότι το έργο άυτή τη στιγμή «βρίσκεται στον αέρα».

Τότε ο δικηγόρος της Άμπερ τον ρώτησε σχετικά με μια αναφορά του 2018 από την Daily Mail, που υποστήριζε ότι είχε ήδη απολυθεί από τον ρόλο λόγω «οικονομικών ζητημάτων και προσωπικών δραμάτων», η οποία δημοσιεύτηκε δύο μήνες πριν από το άρθρο.



«Δεν το γνώριζα αυτό, αλλά δεν με εκπλήσσει», κατέθεσε ο ηθοποιός. «Πέρασαν δύο χρόνια συνεχούς συζήτησης για μένα ότι είμαι με αυτή η γυναίκα που με ξυλοκόπησε. Οπότε είμαι σίγουρος ότι η Disney προσπαθούσε να κόψει τους δεσμούς για να είναι ασφαλής».

«Δεν καταλάβαινα ακριβώς πώς μετά από αυτή τη μακρά σχέση, και σίγουρα μια αρκετά επιτυχημένη σχέση για την Disney, ξαφνικά ήμουν ένοχος μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά μου», είπε.

Ο Ντεπ αναφέρθηκε και τους ισχυρισμούς του, ότι θα αρνιόταν μια άλλη ταινία με τους Πειρατές ακόμα κι αν η Disney του πλήρωνε «300 εκατομμύρια δολάρια», σημειώνοντας ότι το σχόλιο έγινε μετά την απόλυσή του. Ρωτήθηκε επίσης για ένα μήνυμα που έστειλε στον βοηθό του τον Μάρτιο του 2015, στο οποίο παραπονέθηκε για το franchise και πρότεινε να μην αποτελεί πλέον μέρος του καστ της ταινίας.

«Ειλικρινά, δεν θα ξανακάνω τίποτα που να περιλαμβάνει αυτή τη συζήτηση για την προώθηση της ντροπής μου, που πορνεύτηκα για όλα αυτά τα σπαταλημένα σκα@@ χρόνια σε χαρακτήρες που άρχισα να θεωρώ κληρονομιά μου»,  είχε αναφέρει παλιότερα ο Ντεπ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. «Κάθε αγώνας!!! Κάθε φορά f–king!!! Κράτησα την ασχήμια και την οργή μου πιο βαθιά και έλεγξα όταν υπήρχε ακόμα χώρος στο κεφάλι μου να κάνω κάτι τέτοιο!!!!»

Διευκρίνισε τα κείμενα, εξηγώντας ότι εξέφραζε την απογοήτευσή του για το σενάριο.

«Ο θυμός μου είναι που το σενάριο γράφτηκε πολύ νωχελικά και έπρεπε να το ξαναγράψω», απάντησε ο Ντεπ.



Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης