Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκινεί για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του: «Ήμουν παρών εκείνη την ώρα»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκινεί για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του: «Ήμουν παρών εκείνη την ώρα»

Βούρκωσε η Δανάη Μπάρκα, μετά την προβολή του βίντεο - Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού για την Χριστίνα Βαρζοπούλου

varzopoulou_me_katsafado
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε στην καριέρα του στον χώρο τη υποκριτικής, αλλά και για την μεγάλη απώλεια της συζύγου του, Χριστίνας Βαρζοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Θοδωρής Κατσαφάδος περιέγραψε την ημέρα που η Χριστίνα Βαρζοπούλου έπαθε καρδιακή ανακοπή μπροστά στα μάτια του.

«Ήμασταν 40 χρόνια μαζί. Έφυγε τον περασμένο Ιούνιο. Όταν ήταν άρρωστη, πήγαινε ακόμη στα γυρίσματα και ευτυχώς εκείνη την μέρα που έφυγε δεν είχα γύρισμα γιατί ήταν Σάββατο. Αν έλειπα; Ήμουν παρών την ώρα που έγινε αυτό που έγινε. Έφυγε ξαφνικά, είχε τα προβλήματά της, όπως έχουμε όλοι. Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Η Χριστίνα, μια καλή ηθοποιός και ένας ωραίος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στην πορεία συμπλήρωσε: «Σκέφτομαι ότι μπορεί να την στεναχώρησα μερικές φορές και δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη, το σπίτι έχει αδειάσει, έχει αλλάξει η ζωή. Οι άνθρωποι δεν χάνονται όσο τους κουβαλάμε μέσα μας».

Δείτε το απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9kczqsxnm1)


Μετά την προβολή της συνέντευξής του, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για όσα είπε ο ηθοποιός, σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας του. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9l2mtb1wq1)

Ειδήσεις σήμερα:

Σύντροφος της μητέρας του 18χρονου δράστη στο Τέξας: «Δεν μιλούσε πολύ, του άρεσε να χτυπά τον σάκο του μποξ στο δωμάτιό του»

Σε δίκη για φοροδιαφυγή παραπέμπεται η Σακίρα στην Ισπανία

H «δολοφονία» της Αγιάς Σοφιάς: Χαράζουν με αιχμηρά αντικείμενα ονόματα και καρδιές στην στήλη στήριξης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης