Για το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε σε συσσίτιο εκκλησίας, με πρωταγωνίστρια μία τρανς γυναίκα, μίλησε η Μίνα Ορφανού.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη λεκτική επίθεση του ιερέα στη γυναίκα και δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο, ειδικότερα όταν συμβαίνει σε μία εκκλησία.
«Δεν γίνεται κάποιος που αντιπροσωπεύει τον λόγο και τις πράξεις του Θεού να έχει τέτοιο στόμα. Ούτε στα αδέσποτα δεν φέρονται έτσι. πιο περήφανα φέρονται στα αδέσποτα. Δεν την ξέρω προσωπικά τη συγκεκριμένη τρανς, αλλά είμαι με το μέρος της. Δεν γίνεται να πηγαίνεις μέσα στον οίκο του Θεού να ζητήσει ένα συσσίτιο και να σου ζητούν τόσα χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyjcbglb40h)
Εξοργισμένη στη συνέχεια, πρόσθεσε πως είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις, ειδικότερα αν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
«Είναι δυνατόν; Να χρειάζεσαι όλα αυτά για να πάρεις ένα πιάτο φαγητό, που μετά θα περισσέψει έτσι κι αλλιώς και θα το πετάξουν στα σκουπίδια; Και να βγαίνει κι ένας παπάς και να προσβάλλει έτσι βάναυσα με αυτόν τον τρόπο το ίδιο το δημιούργημα του Θεού;», συμπλήρωσε φανερά εκνευρισμένη η Μίνα Ορφανού.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.