Η Σούζαν Σάραντον απαντά σε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορεί πια να ενσαρκώνει σέξι ρόλους

Η Σούζαν Σάραντον απαντά σε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορεί πια να ενσαρκώνει σέξι ρόλους

«Χαίρομαι που υπάρχει ασφαλής χώρος για όλες τις τσο@@», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της

sarandon
Η Σούζαν Σάραντον απάντησε, όπως μόνο εκείνη ξέρει, σε όλους όσους πιστεύουν ότι έχει χαθεί η σεξουαλικότητά της, λόγω ηλικίας.

Στα πενήντα χρόνια καριέρας της, η 75χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός, έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες. Η γοητευτική εμφάνισή της, τη βοήθησε να δείξει και τη σέξι πλευρά του εαυτού της.

Η Σάραντον είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι πριν κλείσει τα 40, ο Ελληνο-Αμερικανός σκηνοθέτης Τζον Κασσαβέτης, προμήνυε το «τέλος» των σέξι ρόλων της. «Μου είχε πει ο Τζον Κασσαβέτης, όταν είχα κάνει το “The Tempest”, να μην γίνω ποτέ μαμά γιατί δεν θα ήμουν πια αισθησιακή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σταρ του κινηματογράφου βέβαια δεν επηρεάστηκε από αυτό, αφού απέκτησε τρία παιδιά, μία κόρη και δύο γιους, χωρίς να χάσει τη θηλυκότητά της.

Έκτοτε, απέδειξε, ότι μία γυναίκα που έχει γίνει μητέρα, δεν σημαίνει ότι θα χάσει απαραίτητα και την ικανότητά της να ενσαρκώνει ακόμα και αρκετά σέξι ρόλους. «Είμαι ευτυχισμένη που θεωρούμαι ελκυστική» είχε δηλώσει το 2012.

Σχετικά με το ίδιο θέμα, η Σάραντον επανήλθε μέσω Twitter. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα tweet. Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους θαυμαστές της έγραψε στο Twitter: «Ένα από τα χειρότερα πράγματα που έκανε το Hollywood είναι που σταμάτησε να κάνει ταινίες, στις οποίες η Σούζαν Σάραντον έχει τη δυνατότητα να το παίζει τσο@@α». Η ηθοποιός απάντησε, γράφοντας: «Είμαι χαρούμενη που το feed μου είναι ένας ασφαλής χώρος για όλες τις τ@@@λες».


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Προς την Οδησσό στρέφεται ο Πούτιν – 33 δισεκατομμύρια βοήθεια στέλνει ο Μπάιντεν στο Κίεβο

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Το αλκοόλ, ο εθισμός στα χάπια και οι διατροφικές διαταραχές


Μάνος Δασκαλάκης: Στο φως η κατάθεσή του - Τι λέει για τους θανάτους των παιδιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης