Τζόνι Ντεπ: Κλινική ψυχολόγος υποστηρίζει ότι η Άμπερ Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας

Τζόνι Ντεπ: Κλινική ψυχολόγος υποστηρίζει ότι η Άμπερ Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας

Η Δρ. Σάνον Κάρι μίλησε στη δικαστική αίθουσα, όπου μεταξύ άλλων, επισήμανε πως ένα άτομο σαν τη Χερντ μπορεί εύκολα στην αρχή να είναι πολύ ελκυστικό στην αρχή

depp_heard_diki_xr
Η υπερασπιστική γραμμή του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική μάχη που δίνει με τη σύζυγό του, 'Αμπερ Χερντ, προσέλαβε κλινική ψυχολόγο για να εξετάσει τη συμπεριφορά της ηθοποιού.

Η Δρ. Σάνον Κάρι, έκανε τη δική της εκτίμηση σχετικά με το άλλοτε παντρεμένο ζευγάρι και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας: Την οριακή διαταραχή προσωπικότητας και τη διαταραχή ιστριονικής προσωπικότητας.

Η Κάρι τόνισε πως η Χερντ παρουσίαζε μια «αντιδραστική», «υπερβολικά δραματική παρουσίαση» και χρησιμοποιούσε λέξεις όπως «μαγικό» και «υπέροχο» για να περιγράψει γεγονότα. Όσο εκλεπτυσμένοι, «χαριτωμένοι και κοριτσίστικοι» κι αν παρουσιάζονται αυτοί οι άνθρωποι, είπε η ειδικός, «μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ καταστροφικοί», «δραματικοί και απρόβλεπτοι» και να έχουν «την επιθυμία να μην εγκαταλείπονται αλλά και να είναι στο επίκεντρο της προσοχής».

Ένα από τα συμπτώματα που εμφανίζει επίσης η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, είναι η τάση της να μιμείται ανθρώπους με τους οποίους δένεται συναισθηματικά. Αυτό σύμφωνα με την ειδικό, μπορεί να επηρεάσει εκτός από τη συμπεριφορά και τον τρόπο που ντύνεται ο πάσχων ή η πάσχουσα.


Είναι γεγονός ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Χέρντ να ντύνεται παρόμοια με τον Ντεπ στη δίκη των ημερών, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάτι που δεν ξέφυγε από τον κόσμο των social media.

Αναφορικά με την οριακή διαταραχή προσωπικότητας, η Κάρι δήλωσε πως αντιπροσώπευε μια ασταθή προσωπικότητα, με εγρήγορση στην απόρριψη, από «πολύ θυμό, σκληρότητα προς τους ανθρώπους λιγότερο ισχυρούς, που ασχολούνται με την εικόνα, την αναζήτηση προσοχής και την τάση να εξωτερικεύουν τις ευθύνες, πολύ καταπιεσμένου θυμού που μπορεί να εκραγεί προς τα έξω».

Οποιοσδήποτε επιχειρεί μια στενή σχέση με μια τέτοια προσωπικότητα, πιθανότατα θα μετατράπηκε από «είδωλο σε σκουπιδότοπο». Είναι χαρακτηριστικό των οριακών προσωπικοτήτων, πρόσθεσε, να είναι «επιθετικοί ως σύντροφοι. Θα απειλήσουν χρησιμοποιώντας το νομικό σύστημ και θα ισχυριστούν κατάχρηση», συμπλήρωσε η ειδικός.

Τέλος, ένα από τα συμπτώματα που εμφανίζει επίσης η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, είναι η τάση της να μιμείται ανθρώπους με τους οποίους δένεται συναισθηματικά. Αυτό σύμφωνα με την ειδικό, μπορεί να επηρεάσει εκτός από τη συμπεριφορά και τον τρόπο που ντύνεται ο πάσχων ή η πάσχουσα. Είναι γεγονός ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Χέρντ να ντύνεται παρόμοια με τον Ντεπ στη δίκη των ημερών, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάτι που δεν ξέφυγε από τον κόσμο των social media.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Δεν είναι οξεία ηπατίτιδα το περιστατικό της 16χρονης στη Λάρισα, λέει το υπουργείο Υγείας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης