Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή, λέει η τραγουδίστρια Σίλα Φέργκιουσον

Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή, λέει η τραγουδίστρια Σίλα Φέργκιουσον

«Κάθε φορά που έφτανα κοντά με κάποιον, εμφανιζόταν το όνομα του Τσαρλς», λέει η 74χρονη σήμερα τραγουδίστρια

karolos_sila_ferguson_xr
H Σίλα Φέργκιουσον έμελλε να γίνει η αγαπημένη τραγουδίστρια του πρίγκιπα Κάρολου όταν στα 30ά γενέθλιά του τραγούδησε προς τιμή του. Από τότε οι δυο τους έγιναν φίλοι αλλά εκείνη έχει πολλά παράπονα εναντίον τους.

Στα 74 της χρόνια σήμερα η ερμηνεύτρια του γυναικείου συγκροτήματος «Three Degrees» έχει.. απωθημένα από τη γνωριμία της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Όπως λέει η ίδια αν τον συναντήσει θα του εκφράσει το μεγάλο παράπονο που έχει από εκείνον.

«Κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή και δεν θα έχω πρόβλημα να του το πω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε», προειδοποίησε αρχικά η Σίλα για να συνεχίσει: «Μου κατέστρεψε τη σεξουαλική ζωή. Πήγα σε αυτόν τον τύπο μια φορά [σε μια ντίσκο] και είπα: “Θα ήθελες να χορέψουμε;” και απάντησε: “Δεν μπορώ να χορέψω μαζί σου, είσαι ο αγαπημένος του πρίγκιπα Καρόλου”. Κάθε φορά που έφτανα κοντά με κάποιον, εμφανιζόταν το όνομα του Τσαρλς. Σκέφτηκα, “δεν θα βρω ποτέ κανέναν!»

Fergioyson


Κλείσιμο
Όπως λέει η σύνδεσή της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου αναγκάζει τους άντρες να σταματήσουν να βγαίνουν μαζί της – κάτι που την άφησε single και πρέπει να βασιστεί σε ιστότοπους γνωριμιών.

Η Σίλα Φέργκιουσον σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον πρίγκιπα Κάρολο στην επόμενη συνάντησή τους για αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Η Φέργκιουσον πάντα επιμένει ότι ουδέποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα.

Κατά τα άλλα στην προσωπική της ζωή η Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Βρετανό επιχειρηματία Κρις Ρόμπινσον το 1980 και μαζί απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους, την Αλίσια και την Αλεξάνδρεια. Χώρισαν το 2004.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χάσμα στις διαπραγματεύσεις, οι Ρώσοι ενισχύουν το στρατό εισβολής

Η σταρ του WNBA, Μπρίντεϊ Γκραίνερ, θα κρατηθεί στη Ρωσία άλλους δύο μήνες

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τους μισθοφόρους που εντάσσονται στις ρωσικές δυνάμεις: «Θα είναι η χειρότερη απόφαση της ζωής σας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης