Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Κάρολος μιλούν ξανά μετά την διαμάχη των Σάσσεξ με τη βασιλική οικογένεια

Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Κάρολος μιλούν ξανά μετά την διαμάχη των Σάσσεξ με τη βασιλική οικογένεια

«Πατέρας και γιος δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά τουλάχιστον μιλάνε ξανά μεταξύ τους», αναφέρει πηγή από το βασιλικό περιβάλλον

karolos34
Τέλος τα μίση ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Χάρι, αφού όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους, πατέρας και γιος μπορεί να μην έχουν ακόμα τις καλύτερες σχέσεις, όμως μιλούν ξανά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, οι δυο τους μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ξανά μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο, όμως οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ τους άνοιξαν ξανά.


«Ο πρίγκιπας Κάρολος πληγώθηκε βαθιά, όταν ο Χάρι και η Μέγκαν απλώς εγκατέλειψαν την οικογένεια, παράτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στο εξωτερικό. Μπορεί η σχέση τους να μην έχει αποκατασταθεί πλήρως, όμως επιτέλους οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ πατέρα και γιου άνοιξαν ξανά», δήλωσε πηγή από το βασιλικό περιβάλλον στην Page Six.

Στην συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε: «Μπορεί να μην είναι όλα ρόδινα, αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι καλύτερη. Δεν μιλάνε και μια φορά την εβδομάδα στο τηλέφωνο βέβαια, κάνοντας βαθιές συζητήσεις».

Η πρώτη ρήξη μεταξύ τους, όπως αποκαλύπτει το νέο βιβλίο «Brothers and Wives» ήρθε, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε το σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του μικρού Άρτσι. Μέχρι πρόσφατα, είχε αναφερθεί από το πρώην βασιλικό ζεύγος ότι κάποιος από την οικογένεια είχε κάνει κάποιο ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζουν.

Κλείσιμο

Όπως όλα δείχνουν και όπως μαρτυρά και ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα της διαμάχης τους, οπότε αποφάσισαν να «τα βάλουν κάτω» και να λύσουν τις διαφορές τους πολιτισμένα.


«Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να πάρει άλλο οξυγόνο. Είναι το μόνο πράγμα, στο οποίο συμφωνούν και οι δύο πλευρές, ακόμα κι αν τους χωρίζει ολόκληρος Ατλαντικός», αναφέρει η πηγή.

Αν και δεν πρόκειται να γίνει κάποια συνάντηση μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Σάσσεξ τελικά, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως αποκάλυψαν εκπρόσωποι του ζευγαριού, σίγουρα το 2022 θα είναι η χρονιά τους. Η πολυαναμενόμενη «μάζωξη» θα πραγματοποιηθεί σίγουρα, με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, που συμπληρώνει 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο.






Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης