Κάνιε Γουέστ για Πιτ Ντέιβιντσον: «Ανησυχώ ότι θα βάλει τη μητέρα των παιδιών μου στα ναρκωτικά»

Κάνιε Γουέστ για Πιτ Ντέιβιντσον: «Ανησυχώ ότι θα βάλει τη μητέρα των παιδιών μου στα ναρκωτικά»

Η διαδικτυακή κόντρα του πρώην και του νυν της Κιμ Καρντάσιαν δεν λέει να σταματήσει για κανέναν λόγο - Δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του ράπερ

kanye
Ο Κάνιε Γουέστ ή Ye όπως θέλει πλέον να τον αποκαλούν, συνεχίζει απτόητος την κόντρα με τον τωρινό σύντροφο της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο 44χρονος ράπερ προχώρησε σε νέες αναρτήσεις στο Instagram τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ισχυριζόμενος ότι ο σταρ του SNL θα βάλει την πρώην σύζυγό του στα ναρκωτικά, ενώ πρόσθεσε ότι ο κωμικός μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης κάθε 2 μήνες. 

Επιπλέον υποστήριξε ότι «ο τρόπος με τον οποίο ο Skete {Ντέβιντσον} χρησιμοποίησε την οικογενειακή κατάσταση της Κιμ, ήταν μια ύπουλη κίνηση εναντίον της και δεν το έπιασε καν». 



Η καινούργια φράση έρχεται μετά την αναφορά ότι ο δικηγόρος του Κάνιε προσπαθεί να ρυθμίσει τα θέματα που αφορούν την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, καθώς συνεχίζουν να τσακώνονται για τη φροντίδα τους.

Κλείσιμο
Σε μία ακόμη φωτογραφία, ο Κάνιε έδειχνε το στιγμιότυπο ενός τίτλου του 2019 που έγραφε: «Ο Πιτ Ντέιβιντσον εξοργίζει το κοινό με αστεία για σεξ με ένα μωρό», παρουσιάζοντάς το ως περαιτέρω απόδειξη ότι ο Ντέιβιντσον δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του.

kanie1


Ο Κάνιε Γουεστ συνέχισε και με νέα δημοσίευση στο Instagram, κοροϊδεύοντας τον νέο σύντροφο της Κιμ, επειδή επέλεξε να κάνει τατουάζ με τη Χίλαρι Κλίντον:


Aπό τα «πυρά» του ράπερ δεν γλίτωσε ούτε ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Τhe Daily Show», Τρέβορ Νόα, που τις προάλλες... τόλμησε να πει δημόσια πως αυτός ο καβγάς θα πρέπει να σταματήσει καθώς θα μπορούσε να γίνει βίαιος.

Ο Νόα με τη σειρά του έσπευσε να απαντήσει στη δημοσίευση του Γουεστ με ένα μακροσκελές σχόλιο στο οποίο μεταξύ άλλων, γράφει: «Έχεις κάθε δικαίωμα να παλεύεις για την οικογένειά σου. Αλλά πρέπει να ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και να πολεμάς την οικογένειά σου. Έχω ξυπνήσει πάρα πολλές φορές και έχω διαβάσει τίτλους για άντρες που σκότωσαν τις πρώην τους, τα παιδιά τους και μετά τους εαυτούς τους. Δεν θέλω ποτέ να διαβάσω αυτόν τον τίτλο για σένα».



Ο  Πιτ Ντέιβιντσον δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Κάνιε Γουεστ με όσα του προσάπτει, το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι αυτό το... σίριαλ, θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: «Άγριο ξύλο» στα γυρίσματα του «Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη - Ομάδα ατόμων «επιτέθηκε» σε «διαδηλωτές»

Οι εταιρείες-κολοσσοί της Κίνας που σταμάτησαν τις business με τη Ρωσία - Γιατί το Πεκίνο δεν ρισκάρει να δώσει βοήθεια στη Μόσχα

Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, λέει ο ιατροδικαστής Λέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης