Ο Κάνιε Γουέστ είναι «μόνος» στην κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν - «Οι φίλοι μου δεν με στηρίζουν, απλώς παρακολουθούν»

Ο Κάνιε Γουέστ είναι «μόνος» στην κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν - «Οι φίλοι μου δεν με στηρίζουν, απλώς παρακολουθούν»

Ο ράπερ εξέφρασε το παράπονό του απέναντι στους διάσημους φίλους του, γιατί κανείς δεν έχει μιλήσει υπέρ του, στα social media, όσο αυτός ισχυρίζεται, ότι η Κιμ δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά τους

kim-kanye-00
Ο Κάνιε Γουέστ νιώθει ανυπεράσπιστος, στην κόντρα, που έχει ξεκινήσει ο ίδιος με την Κιμ Καρντάσιαν και τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο ράπερ δήλωσε θυμωμένος, επειδή κανένας από τους διάσημους φίλους του δεν τον υπερασπίζεται, όσο εκείνος συνεχίζει να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι δεν τον άφησε να δει τα τέσσερα παιδιά του.

«Αυτή είναι η ανάρτηση για την οποία με κατέκριναν. Για πείτε μου, πώς να γίνω ο καλύτερος πατέρας, όταν η μητέρα προσπαθεί να σε πληγώσει, απαγορεύοντάς σου να δεις τα παιδιά σου; Μου αρέσει που έχω διάσημους “φίλους” που αντί να με υποστηρίξουν, απλά παρακολουθούν», έγραψε ο ράπερ στο Instagram την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Η ανάρτηση στην οποία αναφέρεται ο Γουέστ, είναι μια φωτογραφία από το σακίδιο της κόρης του, Νορθ, με μία καρφίτσα με το πρόσωπο της μητέρας της, ενός εξωγήινου και του πατέρα της.

«Αυτό ήταν στο σακίδιο της κόρης μου, όταν μου επέτρεψαν να τη δω την περασμένη εβδομάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ασχολούμαι τόσο πολύ με την οικογένειά μου. Είμαι έτοιμος να προστατεύσω την οικογένειά μου με κάθε κόστος. Μην ανησυχείς, Νόρθι. Ο Θεός είναι ακόμα ζωντανός», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γουέστ τότε.


Η κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν δεν σταματά και ο Γουέστ είναι ξεκάθαρο ότι δεν σκοπεύει να την αφήσει ήσυχη. Μετά τα βίντεο κλιπ, όπου απαγάγει τον σύντροφό της, Πιτ και τον αποκεφαλίζει ήρθαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες, τα οποία φαίνεται πως εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον ήδη θυμωμένο ράπερ.

Ο Ντέιβ Σάιρους, φίλος του Πιτ διέρρευσε τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο ράπερ και ο ηθοποιός. Ο Πιτ αρχικά γράφει: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Ο Γουέστ τότε, τον ρώτησε: «Πού είσαι;», με τον Πιτ να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Στιγμιοτυπο_οθονης__111_
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: Βοηθήστε να σταματήσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή γιατί μετά... οι Ρώσοι θα έρθουν σε σας

Ακρίβεια - Οικονόμου: Οι πολίτες θα πληρώνουν τη βενζίνη φθηνότερα από την τιμή της αντλίας

Κρήτη: Η βάφτιση στο Ηράκλειο που έγινε viral γιατί άρπαξε... φωτιά η νονά - Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης