MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» προσποιήθηκε πώς αποχωρεί από το παιχνίδι

MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» προσποιήθηκε πώς αποχωρεί από το παιχνίδι

«Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ταϊρίδης

dimitrisTairidis
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ο πιο ανεπιθύμητος παίκτης του φετινού MasterChef και καταφέρνει να το δείχνει διαρκώς. Μάλιστα χθες βράδυ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε όμως να επιβιώσει καθώς από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε Γιώργος Μελανδίνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης που διαγωνίστηκε κι αυτός στην δοκιμασία αποχώρησης, επέστρεψε τελικά στο σπίτι και το έκανε με τρόπο που συζητήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα όταν μπήκε στο σπίτι ο «Μπόμπαινας» δε χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν έδωσε το χέρι του ούτε στον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Ο Δημήτρης άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του και όλοι βλέποντας αυτό το σκηνικό, νόμιζαν πως θα αποχωρήσει.

Με υποβαθμίζουν διαρκώς...
«Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα στην αρχή και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Όταν ο Δημήτρης πήγε στο σαλόνι με τις βαλίτσες από το δωμάτιό του, φώναξε: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Όλο αυτό που έκανε ο Δημήτρης, ήταν για να τρολάρει τους συμπαίκτες του, αφού παρέμεινε κανονικά στο MasteChef.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον «Μπόμπαινα» να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

Αυτός που εκνευρίστηκε περισσότερο όμως με τη συμπεριφορά του Δημήτρη ήταν ο Μάριος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
MasterChef 2022 | Ο Δημήτρης μαζεύει τις βαλίτσες του!


Ειδήσεις σήμερα:

Εβελίνα Τσιαντζή-Μαντέ: Η 14χρονη πιανίστα από την Σαντορίνη που σαρώνει σε διεθνείς διαγωνισμούς

Η ελληνικό - ουκρανική παράσταση που χτυπήθηκε από τον πόλεμο

Λονδίνο: Η drag queen που χορεύει και… διαβάζει παραμύθια σε παιδιά δημοτικού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης