OΔημήτρης Ταϊρίδης είναι ο πιο ανεπιθύμητος παίκτης του MasterChef. Μάλιστα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα για τον εαυτό του καθώς μετά την εξωτερική δοκιμασία των Μπλε και των Κόκκινων αποφάσισε να βγάλει τα άπλυτα της ομάδας του στη φόρα.
«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται Αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω τον Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης.
Αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και να του πει όλο νόημα: «Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.