Γιατί ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν έχει Instagram

Γιατί ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν έχει Instagram

Σε αντίθεση με τους περισσότερους σταρ που διατηρούν προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νέος Μπάτμαν αρνείται πεισματικά να ανοίξει λογαριασμό

274974558_2417309928426380_867861360818013924_n
Φέτος ίσως να είναι η χρονιά του Ρόμπερτ Πάτινσον, αφού οι πρώτες κριτικές για την πολυαναμενόμενη ταινία "The Batman" στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι θετικές.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ηθοποιούς που έχουν προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλουν τη δουλειά αλλά και τη ζωή τους, o 35χρονος ηθοποιός, αν και μπήκε στον πειρασμό να ανοίξει λογαριασμό, τελικά προτίμησε να μην το κάνει.

Πριν λίγο καιρό όταν ο Πάτινσον ρωτήθηκε από το περιοδικό Number Homme, γιατί δεν έχει προφίλ στα social media, απάντησε: «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήθελα να έχω έναν λογαριασμό στο Twitter. Αλλά ξέρω ότι θα περνούσα πολύ χρόνο σε αυτόν και θα με αποσπούσε όλη νύχτα. Θέλω να αποφύγω αυτού του είδους τη ζωή [να έχω εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης]. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω λογαριασμό».

275177604_653394095971437_1019385390145943741_n

Κλείσιμο
Το ίδιο ισχύει και για το Instagram, όπως τόνισε ο ηθοποιός, ενώ στη συνέντευξη εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέται τι ψάχνουν οι άνθρωποι όταν γράφουν το όνομά του: «Υπάρχουν στιγμές που εξοργίζομαι [για το ότι είμαι διάσημος]. Αναρωτιέμαι τι ψάχνουν οι άνθρωποι όταν γράφουν το όνομά μου. Σίγουρα κουτσομπολιά», δήλωσε.

Σε άλλα νέα, το "The Batman" ξεκίνησε καλά σε νούμερα στο παγκόσμιο box office. Το φιλμ βρίσκει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ακολουθεί τα βήματα των Μάικλ Κίτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μπρους Γουέιν στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Μπάτμαν αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Γκόθαμ, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Πολ Ντάνο.

Δείτε το τρέιλερ:

THE BATMAN – Main Trailer



Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας – Γεωργιάδης: Η ισχυρή ανάπτυξη γραμμή άμυνας απέναντι στην ακρίβεια

Αγωνιούν οι Ουκρανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα: «Έχω να μιλήσω τρεις ημέρες με την οικογένειά μου»

Η στιγμή που ρωσικό τανκ στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης