O Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να υποδυθεί τον Batman

O Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να υποδυθεί τον Batman

The_Batman
Η ταινία "The Batman" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022 και ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Πάτινσον, προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

Ο 35χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Total Film, αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να θέλει να υποδυθεί τόσο πολύ τον Batman, σε έναν ρόλο που ο Matt Reeves τον είχε γράψει με εκείνον στο μυαλό του. 

Όπως δήλωσε ο Πάτινσον: «Γενικά εγώ στόχευα σε διαφορετικούς ρόλους. Προφανώς και είναι ένα πετράδι στο στέμμα των ρόλων που μπορεί να πάρει κανείς ως ηθοποιός. Ποτέ όμως δεν νόμιζα ότι ήμουν καν κοντά στο να το κάνω, ειδικά όταν εκείνο τον καιρό υπήρχαν άλλοι ρόλοι που με ενδιέφεραν» και πρόσθεσε: «Το τσέκαρα όμως συνέχεια τον επόμενο χρόνο. Ακόμα και οι ατζέντηδες μου είπαν "Ενδιαφέρον. Νομίζαμε πως θες να παίζεις μόνο εντελώς φρικιά" και τους απάντησα "Μα είναι φρικιό!"».



Το «The Batman» βρίσκει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ακολουθεί τα βήματα των Μάικλ Κίτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μπρους Γουέιν στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Μπάτμαν αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Γκόθαμ, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Πολ Ντάνο.

Ο Πάτινσον πρωταγωνιστεί δίπλα στη σαγηνευτική Ζόε Κράβιτζ ως Catwoman, στον αγνώριστο άρχοντα του εγκλήματος Κόλιν Φάρελ ως Penguin, στον Άντι Σέρκις ως μπάτλερ του Batman Alfred Pennyworth, στον Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και στον Τζέφρι Ράιτ ως τον αρχηγό της αστυνομίας της Gotham City, Τζέιμς Γκόρντον.



Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία με πρωταγωνιστή τον «Σκοτεινό ιππότη» μέχρι σήμερα (2 ώρες και 47 λεπτά). Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας και υπόσχεται να είναι μια πολύ συναρπαστική σκοτεινή εγκληματική περιπέτεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης