Ο Batman έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη - Πώς «ντύθηκε» ο Ρόμπερτ Πάτινσον τον ρόλο του «ανθρώπου-νυχτερίδα»

Ο Batman έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη - Πώς «ντύθηκε» ο Ρόμπερτ Πάτινσον τον ρόλο του «ανθρώπου-νυχτερίδα»

Στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας η νέα ταινία - Ο Πάτινσον ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα

batmanmain
Η νέα ταινία του Batman έκανε απόψε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στον ρόλο του σούπερ ήρωα βρέθηκε αυτή τη φορά ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Αν και βλέποντάς τον στο Twillight να υποδύεται τον συνεσταλμένο, 100 χρόνων «βρικόλακα», κανείς δεν περίμενε να τον δει στον ρόλο του «ανθρώπου - νυχτερίδα», ο ηθοποιός ενθουσιάστηκε, όταν του έγινε η πρόταση και φρόντισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να αποδώσει ένα σωστό αποτέλεσμα.


Ο 35χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Total Film, αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να θέλει να υποδυθεί τόσο πολύ τον Batman, σε έναν ρόλο που ο Matt Reeves τον είχε γράψει, έχοντας εκείνον στο μυαλό του.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο Πάτινσον: «Γενικά εγώ στόχευα σε διαφορετικούς ρόλους. Προφανώς και είναι ένα πετράδι στο στέμμα των ρόλων που μπορεί να πάρει κανείς ως ηθοποιός. Ποτέ όμως δεν νόμιζα ότι ήμουν καν κοντά στο να το κάνω, ειδικά όταν εκείνο τον καιρό υπήρχαν άλλοι ρόλοι που με ενδιέφεραν» και πρόσθεσε: «Το τσέκαρα όμως συνέχεια τον επόμενο χρόνο. Ακόμα και οι ατζέντηδες μου είπαν "ενδιαφέρον. Νομίζαμε πως θες να παίζεις μόνο εντελώς φρικιά" και τους απάντησα "Μα είναι φρικιό!"».


Όπως αποκάλυψε ο αστέρας του Χόλιγουντ, χρειάστηκε μεγάλη προετοιμασία για να υποδυθεί τον Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη. Εκτός από συγκεκριμένη διατροφή και ατελείωτες ώρες γυμναστικής, ο Ρόμπερτ Πάτινσον έπρεπε να κάνει τα γυρίσματα σε συγκεκριμένες ώρες, που ο οργανισμός του είχε περισσότερη ενέργεια.

Η διατροφή που ακολουθούσε ήταν πολύ συγκεκριμένη και περιλάμβανε καθημερινά βραστό ψάρι, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη.


«Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου βραστό ψάρι και λεμόνι στο πιάτο μου. Βαρέθηκα να τρώω το ίδιο φαγητό καθημερινά», δήλωσε ο ηθοποιός στο On Demand Entertainment και πρόσθεσε πως το μενού του ήταν πλούσιο σε τροφές με πρωτεΐνη, ενώ έφτασε να σιχαίνεται τις κονσέρβες τόνου, που χρειαζόταν να τρώει δύο φορές μέσα στην ημέρα του.

Αν και έκανε μεγάλη προετοιμασία και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν σίγουρο, καθώς όλοι μιλούν για την τεράστια παραγωγή που ετοιμάστηκε, ο Πάτινσον παραχώρησε συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ και εξομολογήθηκε ότι νιώθει «τρομοκρατημένος» για το τι θα βγει στη μεγάλη οθόνη.


«Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ για την κυκλοφορία κάποιας ταινίας εδώ και καιρό», παραδέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχω την τέλεια ισορροπία σεροτονίνης για να παρακολουθήσω τις δουλειές μου. Πρέπει να προπονούμαι για δύο ώρες πριν και να έχω καταναλώσει τεράστια ποσότητα ζάχαρης και καφεΐνης».

The Batman – Funeral Scene – In Theaters March 4


Στο πλευρό του Ρόμπερτ Πάτινσον εμφανίζονται η Ζόε Κράβιτζ στον ρόλο της Catwoman, ο Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον, ο Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler και ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του «κακού» Πιγκουίνου.



Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν ούτε τρελός είναι, ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει, λέει στρατιωτικός αναλυτής

Η πρώτη τοποθέτηση Λιγνάδη στη δίκη του: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος»

Πύραυλος χτύπησε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του χτυπήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης